Головна »  Про нас »  Послуги »  Консультаційні послуги

Консультаційні послуги

Рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» пропонує консультаційні послуги й методологічну підтримку в організації та удосконалюванні системи управління ризиками банкам, страховим і лізинговим компаніям, компаніям з управління активами, недержавним пенсійним фондам, підприємствам та іншим учасникам фінансового ринку.

У ході співробітництва рейтинговим агентством надається допомога в реалізації завдань щодо управління ризиками, запланованих клієнтом, а також (за бажанням клієнта) може проводитися повний аналіз його бізнес-процесів з метою виявлення наявних проблем і формування комплексу заходів для їх усунення.

У результаті проведення робіт з підвищення рівня ризик-менеджменту поліпшується фінансова стійкість та ефективність роботи компанії.

Агентство також надає послуги із проведення аналізу контрагентів (потенційних позичальників, дебіторів і т.д.). У межах цієї послуги проводиться поглиблений аналіз кредитоспроможності підприємства, а вихідна інформація надається у формі, що відповідає внутрішнім нормативним документам Замовника. Використання цієї послуги дозволить суттєво скоротити поточні витрати із збереженням можливості швидкого ухвалення рішення про доцільність проведення конкретних операцій.

Для розвитку напряму консалтингових послуг в агентстві «Кредит-Рейтинг» створено Службу управління ризиками, у яку ввійшли фахівці, що мають досвід організації ефективної системи ризик-менеджменту.

вул. Межегірська, 1, Київ, 04070
тел.: +38 (044) 490 25 50 
факс: +38 (044) 490 25 54

Докладніше з нашими пропозиціями щодо вдосконалювання ризик-менеджменту можна ознайомитися, перейшовши на такі гіперпосилання: