Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ГК «ЯРОВІТ» підтверджено на рівні uaBBB Кредитний рейтинг АТ «ІНГ Банк Україна» підтверджено на рівні uaAAА Кредитний рейтинг АТ «Універсал Банк» підтверджено на рівні uaAAА Кредитні рейтинги випусків облігацій ТОВ «Будспецсервіс» підтверджено на рівні uaBBB+ Кредитний рейтинг ПрАТ «СГ «ТАС» підтверджено на рівні uaAА Кредитний рейтинг Акціонерного банку «Південний» підтверджено на рівні uaАА Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено

Головна »  Аналітика »  Аналітика

Аналітика

15.07.2011

Виробництво м’яса та м’ясопродуктів в Україні - аналіз ринку

У 2011році на ситуацію у тваринництві та виробництві м’яса в Україні впливали одночасно декілька основних факторів. По-перше, зростання ділової активності в окремих секторах економіки України та поступове відновлення купівельної спроможності населення позитивно вплинуло на споживання харчової продукції населенням в цілому. По-друге, збереглася тенденція до скорочення частки імпорту продукції у внутрішньому споживанні основних видів м’яса та м’ясопродуктів.

Вітчизняне тваринництво поступово збільшує рівень забезпеченості України м’ясом. Так, у 2008 році частка імпортованого м’яса складала 23%, в 2009 році – 19%, а в
2010 році вже 16%. Рівень споживання м’яса населенням за підсумками 2010 року становив 52 кг на одну особу), що на 6,6% вище минулорічного показника (+62% порівняно з 2000 роком).

На сьогодні основними ризиками у м’ясній галузі залишаються високий рівень конкуренції, відчутний дефіцит сировини, а також висока залежність рівня цін, з одного боку від ситуації на ринках сільськогосподарської продукції, а з іншого боку від рівня купівельної платоспроможності населення.

Завантажити огляд у форматі .PDF

МОНІТОР

2011 #3(41) Кредит-Рейтингу 10 років

Архів

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути