Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ГК «ЯРОВІТ» підтверджено на рівні uaBBB Кредитний рейтинг АТ «ІНГ Банк Україна» підтверджено на рівні uaAAА Кредитний рейтинг АТ «Універсал Банк» підтверджено на рівні uaAAА Кредитні рейтинги випусків облігацій ТОВ «Будспецсервіс» підтверджено на рівні uaBBB+ Кредитний рейтинг ПрАТ «СГ «ТАС» підтверджено на рівні uaAА Кредитний рейтинг Акціонерного банку «Південний» підтверджено на рівні uaАА Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено

Головна »  Аналітика »  Експертна думка

Експертна думка

18.12.2008

Рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» створює Службу управління ризиками

Сьогодні рейтингове агентство "Кредит-Рейтинг" оголосило про створення Служби управління ризиками спеціального підрозділу агентства, який буде надавати консультаційні послуги у сфері управління ризиками. Служба управління ризиками буде допомагати банкам, страховим і лізинговим компаніям, компаніям з управління активами, підприємствам та іншим учасникам фінансового ринку, оцінювати ризики і управляти ними. Відповідно до потреб конкретного клієнта буде надаватися методологічна, аналітична та організаційна підтримка у створенні і розвитку цілісної системи ризик-менеджменту. Служба управління ризиками аналізуватиме наявну систему ризик-менеджменту клієнта чи її окремі компоненти і пропонуватиме індивідуальні рішення для їх удосконалення.

Служба управління ризиками також буде виконувати функції агрегатора аналітичної інформації, у тому числі інформації рейтингового агентства "Кредит-Рейтинг", з різних видів економічної діяльності. На запит клієнтів Служба управління ризиками надаватиме галузеву аналітику (огляди галузей, порівняльні таблиці, галузеві показники), яка можна використати для моніторингу рівня галузевого ризику.

Створення Служби управління ризиками спрямовано на вирішення потреб українських фінансових установ і підприємств в оцінці ризиків і управління ними у складних економічних умовах. Ця ініціатива відповідає напряму основної місії агентства "Кредит-Рейтинг" щодо підвищення прозорості та інвестиційної привабливості національної економіки, розвитку фінансового ринку України і мінімізації ризиків її учасників.

Агентство "Кредит-Рейтинг" працює на українському ринку з 2001 року і спеціалізується на визначенні кредитних рейтингів за Національною рейтинговою шкалою. З початку своєї діяльності на українському ринку агентство визначило  952 рейтинги, в тому числі 732 українським компаніям, 163 фінансовим установам і 56 містам та їхнім борговим інструментам, а також 1 рейтинг корпоративного управління.

Станом на 01.12.2008 г. агентство "Кредит-Рейтинг" підтримує в постійному моніторингу 786 кредитних рейтингів: 596 у корпоративному, 142 у фінансовому і 48 у муніципальному секторах.

Для отримання докладнішої інформації:
Департамент інформації та комунікацій, Марина Проценко, тел.: (044) 490-25-50
MProtsenko@credit-rating.com.ua

МОНІТОР

2011 #3(41) Кредит-Рейтингу 10 років

Архів

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути