Кредитний рейтинг АТ «Універсал Банк» підтверджено на рівні uaAAА Кредитні рейтинги випусків облігацій ТОВ «Будспецсервіс» підтверджено на рівні uaBBB+ Кредитний рейтинг ПрАТ «СГ «ТАС» підтверджено на рівні uaAА Кредитний рейтинг Акціонерного банку «Південний» підтверджено на рівні uaАА Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитні рейтинги АТ «ТАСКОМБАНК» підтверджено на рівні uaААA Кредитний рейтинг АТ «БАНК «ГРАНТ» підтверджено на рівні uaАА Кредитний рейтинг АТ «МІБ» підтверджено на рівні uaВВВ+ Кредитний рейтинг Публічного акціонерного товариства «Науково-виробничий центр «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод» підтверджено на рівні uaАА+ Кредитний рейтинг АТ «Ідея Банк» підтверджено на рівні uaAА Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг АТ «ПУМБ» підтверджено на рівні uaААА Кредитні рейтинги АТ «БАНК «АВАНГАРД» підтверджено на рівні uaAAА Рейтинг ПрАТ СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ІНТЕР-ПОЛІС» підтверджено на рівні uaA

Головна »  Події »  Прес-конференції

Прес-конференції

09.10.2007

VІІ міжнародний інвестиційний форум "ЄВРО-2012: Україна, уперед!"


Агентство "Кредит-Рейтинг" взяло участь у Львівському інвестиційному форумі.

Львів одне з міст України,  в якому у 2012 році пройде фінальна частина чемпіонату Європи з футболу). Для успішного проведення заходів місту необхідно залучити близько 4 млрд. грн. інвестиційних ресурсів. 4-5 жовтня у Львові відбувся VІІ міжнародний інвестиційний форум "ЄВРО-2012: Україна, уперед!", проведення якого, на думку організаторів, буде сприяти встановленню ділових відносин між владою, українськими та іноземними інвесторами, місцевими підприємствами, фінансовими та банківськими установами.

У межах форуму відбулися конференції і круглі столи, присвячені залученню інвестицій у розвиток інфраструктури, туризму, готелів й інноваційних технологій, будівництву аеропорту та стадіону. Представники агентства "Кредит-Рейтинг" брали участь у роботі круглого столу "Залучення промислових інвесторів: проблеми та перспективи". Заступник генерального директора агентства "Кредит-Рейтинг" Григорій Перерва у своєму виступі розповів, яким чином кредитні рейтинги сприяють підвищенню інвестиційної привабливості регіонів і підприємств.

Як свідчить світова практика, наявність неупередженої та об'єктивної оцінки може зіграти ключову роль у прийнятті інвестиційних рішень. Іноземні інвестори, а віднедавна і вітчизняні, у цьому випадку віддають перевагу кредитному рейтингу. "Інвестори починають формувати рейтингову культуру на ринку цінних паперів, вимагаючи від емітентів демонстрації результатів незалежної рейтингової оцінки", - вважає Г. Перерва. За його словами, професійні інвестори використовують кредитні рейтинги для попередньої структуризації емітентів за групами ризику, а також для полегшення процедури моніторингу фінансового стану позичальника. Крім того, завдяки рейтингуванню, створюються умови для виходу на ринок непрофесійних інвесторів, у яких немає можливості самостійно оцінити ризики вкладень.

"Кредитні рейтинги позитивно впливають на інвестиційну привабливість регіонів, - розповів Г. Перерва. - Підвищується прозорість фінансових ринків, створюється система координат для універсальної оцінки вкладень у цінні папери, поліпшуються стандарти розкриття інформації про позичальників і об'єкти інвестування".

 

Марина Проценко
Директор департаменту інформації та комунікацій

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути