Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ГК «ЯРОВІТ» підтверджено на рівні uaBBB Кредитний рейтинг АТ «ІНГ Банк Україна» підтверджено на рівні uaAAА Кредитний рейтинг АТ «Універсал Банк» підтверджено на рівні uaAAА Кредитні рейтинги випусків облігацій ТОВ «Будспецсервіс» підтверджено на рівні uaBBB+ Кредитний рейтинг ПрАТ «СГ «ТАС» підтверджено на рівні uaAА Кредитний рейтинг Акціонерного банку «Південний» підтверджено на рівні uaАА Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено

Головна »  Події »  Прес-конференції

Прес-конференції

17.03.2009

Управління кредитним портфелем – перші уроки кризи

Компанія "Екстра Консалтинг" спільно з рейтинговим агентством "Кредит-Рейтинг", Укрпромбанком та Українсько-Британською Професійною Асоціацією запрошують співробітників Вашого банку взяти участь у черговій зустрічі із циклу "Five OClock Tea". Метою цих зустрічей є обговорення банкірами актуальних тем розвитку банківської системи України. Тема цієї зустрічі - " У правління кредитним портфелем перші уроки кризи ".

Фінансова криза виявила низку проблем у діяльності багатьох банків України. Серед них: неоптимальна організація  бізнес-процесів банку, відсутність стратегії розвитку в умовах кризи, недостатній контроль за концентрацією та  якістю кредитного портфеля, відсутність стандартизованої технології по роботі з проблемними позичальниками, недосконала система оцінки  відсоткового, валютного ризиків та ризику ліквідності, неефективне фінансове планування і бюджетний контроль.

Темою зустрічі є обмін досвідом щодо методів управління кредитним портфелем у період кризи  та обговорення можливості вирішення наявних проблем шляхом удосконалення банківських технологій.

Питання для обговорення:

  • За якими ознаками відбираються клієнти для першочергового моніторингу в період кризи?
  • Які основні методи роботи з проблемною заборгованістю? На підставі яких даних доцільно приймати рішення щодо методів роботи з проблемною заборгованістю?
  • Які компоненти повинен включати стандартизований банківський продукт?
  • Від чого повинна залежати процентна ставка за кредитами?
  • Яка інформація повинна зберігатися про кредитні операції? Як повинні бути організовані її структуризація та зберігання?
  • Яка інформація повинна зберігатися про проблемні кредити? Як повинні бути організовані її структуризація і  зберігання?

Кому рекомендовано:

Керівництву банків, менеджерам та спеціалістам з ризик-менеджменту та з кредитування юридичних та фізичних осіб.

Засідання веде:

Мустафаєва Діляра Назимівна Голова Служби управління ризиками ТОВ "Кредит-Рейтинг", Директор департаменту розвитку методології та перспективних досліджень. Попередній досвід роботи: заступник Директора департаменту  фінансових ризиків Кредитпромбанку, начальник управління кредитного аналізу Укрпромбанку, начальник відділу ризик-менеджменту в банку "Аваль". Спеціалізується на аналізі та мінімізації кредитних ризиків (аналіз проектів, оцінка фінансового стану позичальника, формування резервів, оцінка заставного майна, робота з забезпеченням за кредитами, розробка методології кредитних операцій, тощо). Постійно виступає з доповідями на семінарах та конференціях, присвячених управлінню кредитними ризиками.

Час проведення:

14:00 16:00 круглий стіл
16:00 17:00 - неформальне обговорення, кава, чай

Місце та час проведення: Зустріч відбудеться у Києві, в офісі Британської Ради за адресою: вул. Григорія Сковороди 4/12 (метро "Контрактова площа"). Час проведення зустрічі - з 14:00 до 17:00.

Умови участі:

  1. На зустріч запрошуються тільки представники банків.
  2. Участь у зустрічі безкоштовна для одного представника від банку.
  3. Вартість участі для інших представників банку, починаючи з другого 495 грн. за особу (без ПДВ, єдиний податок).
  4. Учасники від банку будуть зареєстровані тільки за умови заповнення анкети щодо організації управління ризиками  в банку (анкету буде надіслано у відповідь на заявку банку про реєстрацію).
  5. Заявка на участь повинна бути підписана членом Правління.
  6. Останній день надання заявки на реєстрацію 13 березня 2009 року.

Для реєстрації необхідно заповнити заявку, яку можна одержати, звернувшись за телефоном (044) 227 81 73. Заповнену заявку можна відправити на факс (044) 254 21 28 або на e-maіl: offіce@extra-consultіng.net. Після одержання Вашої заявки, Вам буде надіслано анкету. Її також необхідно заповнити та відправити на адресу електронної пошти: offіce@extra-consultіng.net. Підтвердження про реєстрацію буде Вам надіслано після одержання від Вас заповненої анкети. Оскільки кількість місць обмежена, попередня реєстрація обов'язкова. Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся за телефоном (044) 227 81 73.

 

До початку сторінки

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути