Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ГК «ЯРОВІТ» підтверджено на рівні uaBBB Кредитний рейтинг АТ «ІНГ Банк Україна» підтверджено на рівні uaAAА Кредитний рейтинг АТ «Універсал Банк» підтверджено на рівні uaAAА Кредитні рейтинги випусків облігацій ТОВ «Будспецсервіс» підтверджено на рівні uaBBB+ Кредитний рейтинг ПрАТ «СГ «ТАС» підтверджено на рівні uaAА Кредитний рейтинг Акціонерного банку «Південний» підтверджено на рівні uaАА Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено

Головна »  Події »  Прес-конференції

Прес-конференції

23.06.2009

Агентство "Кредит-Рейтинг" відкриває офіс у Мінську

Фінансові ринки України і Білорусі стають ближче.

Час і місце проведення:
23 червня, 12.30
Київ, вул. Хрещатик, 4
Коференц-зала агентства УНІАН

У червні 2009 р. на високому державному рівні було заявлено про необхідність активізації відносин України з Білоруссю. Одна із причин такого обопільного інтересу необхідність забезпечення подальшого розвитку економік двох країн в умовах, коли вони виявилися відрізаними від доступного раніше західного капіталу.

Беручи до уваги ці макроекономічні фактори, українське рейтингове агентство "Кредит-Рейтинг" ухвалило рішення щодо виходу на білоруський фінансовий ринок.

Вперше іноземне рейтингове агентство починає працювати на території Білорусі, що стало наслідком підвищеного інтересу інвесторів (російських, української і західних) до економіки цієї країни.

Зокрема, вітчизняний капітал виявляє інтерес до економіки Білорусі й бажання інвестувати в неї, незважаючи на негативні наслідки світової кризи.

Активна присутність агентства "Кредит-Рейтинг" на території двох наших держав уже також почало сприяти припливу інвестицій в економіку України з Польщі, Прибалтики, Росії країн, які межують із Білоруссю й традиційно мають з нею тісні економічні зв'язки.

Діяльність рейтингового агентства це індикатор фінансового ринку. Розширюючи свою географічну присутність і виходячи за межі країни, "Кредит-Рейтинг" заявляє про значний запас міцності й потенціал росту всієї вітчизняної фінансової системи.

У прес-конференції візьмуть участь генеральний директор агентства "Кредит-Рейтинг" Станіслав Дубко, заступник генерального директора агентства "Кредит-Рейтинг" Григорій Перерва, експерт з міжнародних відносин Василь Шик.

Необхідна акредитація
Тел.: 8 044 2339455, 8 050 4423665
e-mail: v.martsynovskyi@freshpr.com.ua

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути