Головна »  Події »  Прес-конференції »  Агентство "Кредит-Рейтинг" відкриває офіс у Мінську

Агентство "Кредит-Рейтинг" відкриває офіс у Мінську

23.06.2009

Фінансові ринки України і Білорусі стають ближче.

Час і місце проведення:
23 червня, 12.30
Київ, вул. Хрещатик, 4
Коференц-зала агентства УНІАН

У червні 2009 р. на високому державному рівні було заявлено про необхідність активізації відносин України з Білоруссю. Одна із причин такого обопільного інтересу необхідність забезпечення подальшого розвитку економік двох країн в умовах, коли вони виявилися відрізаними від доступного раніше західного капіталу.

Беручи до уваги ці макроекономічні фактори, українське рейтингове агентство "Кредит-Рейтинг" ухвалило рішення щодо виходу на білоруський фінансовий ринок.

Вперше іноземне рейтингове агентство починає працювати на території Білорусі, що стало наслідком підвищеного інтересу інвесторів (російських, української і західних) до економіки цієї країни.

Зокрема, вітчизняний капітал виявляє інтерес до економіки Білорусі й бажання інвестувати в неї, незважаючи на негативні наслідки світової кризи.

Активна присутність агентства "Кредит-Рейтинг" на території двох наших держав уже також почало сприяти припливу інвестицій в економіку України з Польщі, Прибалтики, Росії країн, які межують із Білоруссю й традиційно мають з нею тісні економічні зв'язки.

Діяльність рейтингового агентства це індикатор фінансового ринку. Розширюючи свою географічну присутність і виходячи за межі країни, "Кредит-Рейтинг" заявляє про значний запас міцності й потенціал росту всієї вітчизняної фінансової системи.

У прес-конференції візьмуть участь генеральний директор агентства "Кредит-Рейтинг" Станіслав Дубко, заступник генерального директора агентства "Кредит-Рейтинг" Григорій Перерва, експерт з міжнародних відносин Василь Шик.

Необхідна акредитація
Тел.: 8 044 2339455, 8 050 4423665
e-mail: v.martsynovskyi@freshpr.com.ua