Головна »  Події »  Прес-конференції »  ТОП-100. Рейтинг лідерів бізнесу України

ТОП-100. Рейтинг лідерів бізнесу України

28.05.2010

20 травня 2010 вийшов номер журналу «ТОП-100. Рейтинг лідерів бізнесу України» – перший спільний проект ТОВ «Українська інвестиційна газета» і незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг», який присвячений 10-річному періоду розвитку економіки України. Це унікальний продукт, який містить дослідження української економіки за десять років.

Вперше в журналі було проведено глибокий аналіз економічних показників з 1998-го по 2008 рік. Журнал буде основою для ухвалення рішень і побудови стратегій в бізнесі. Представлена інформація дозволяє зробити безпомилкові прогнози на майбутнє.

В журналі можна побачити десятку найбільших компаній з 2002-го по 2008 рік. У галузевих оглядах графічно відображені і описані основні події, які відбувалися в 25 галузях промисловості за останнє десятиліття, наведені найбільші гравці ринку, визначені головні чинники розвитку і розставляння сил в галузях.

На офіційному заході, яке відбулося в Будинку прийомів Верховної Ради 20 травня, були присутні більше 200 гостей – представники Кабміну, генеральні директори промислових підприємств, голови правлінь банків, керівники фондових компаній. Генеральний директор «Кредит-Рейтинг» Станіслав Дубко вручив нагороди кращим банкірам країни і лідерам фондового ринку.

 

Департамент інформації і комунікації