Головна »  Події »  Прес-конференції »  «КРЕДИТ-РЕЙТИНГУ» - 10 РОКІВ

«КРЕДИТ-РЕЙТИНГУ» - 10 РОКІВ

28.11.2011

28 листопада 2011 р. агентство «Кредит-Рейтинг» відзначило 10-річний ювілей. Агентство «Кредит-Рейтинг» було створено в 2001 р. як перше в Україні спеціалізоване рейтингове агентство, яке запропонувало фінансовому ринку абсолютно нову послугу – присвоєння рейтингів за національною шкалою.

Протягом всього періоду своєї діяльності «Кредит-Рейтинг» – незмінний лідер ринку рейтингових послуг. Агентство першим в Україні (2006 р.) прийняло стандарти IOSCO. Агентство автор усіх новацій на ринку (рейтинги корпоративного управління, рейтинги депозитів, дослідження прозорості фінансових установ). «Кредит-Рейтинг» першим в СНД запропонував рейтинги за регіональною шкалою і почав визначення суверенних рейтингів.

Визначивши за 10 років більше 1100 кредитних рейтингів, у тому числі понад 850 рейтингів облігацій, «Кредит-Рейтинг» на сьогодні є найбільшим рейтинговим агентством в Європі. Агентство має безпрецедентний в Україні досвід роботи, а також є єдиним національним агентством, чиї рейтинги підтвердили свою адекватність протягом тривалого періоду часу, що охопив різні етапи економічного циклу. У 2010 році колектив агентства був відзначений подякою голови ДКЦПФР за внесок у розвиток і функціонування ринку цінних паперів України.

«Кредит-Рейтинг» дякує всім своїм клієнтам, більшість з яких з нами вже багато років, партнерів, ЗМІ, а також кожного з більш ніж 200 талановитих та енергійних співробітників, які в різний час внесли вклад у розвиток найстарішого рейтингового агентства України!

У день 10-ти річного ювілею агентство прийшли привітати клієнті, партнери, представники ЗМІ.


ФОТОРЕПОРТАЖ ІЗ СВЯТКУВАННЯ ЮВІЛЕЮ

   


 
Генеральний директор агентства Станіслав Дубко про 10 років розвитку агентства

 

 
Привітання клієнтів і партнерів рейтингового агенства "Кредит-Рейтинг" з ювілеєм

Привітання президента Ліги страхових організацій України Наталії Гудими
 

 
Олександр Саусь, виконавчий директор компанії BritMark
 

 
Ігор Ляшенко, генеральний директор видавничої компанії «Горизонт Медіа»