Головна »  Події »  Прес-конференції »  "Кредит-Рейтингу" - 11 років!

"Кредит-Рейтингу" - 11 років!

28.11.2012

28 листопада 2012 р. агентство «Кредит-Рейтинг» відзначило 11-річчя своєї діяльності. Агентство «Кредит-Рейтинг» було створено в 2001 р. як перше в Україні спеціалізоване рейтингове агентство, яке запропонувало фінансовому ринку абсолютно нову послугу – присвоєння рейтингів за національною шкалою.

Протягом всього періоду своєї діяльності «Кредит-Рейтинг» – незмінний лідер ринку рейтингових послуг. Агентство першим в Україні (2006 р.) прийняло стандарти IOSCO. Агентство автор усіх новацій на ринку (рейтинги корпоративного управління, рейтинги депозитів, дослідження прозорості фінансових установ). «Кредит-Рейтинг» першим в СНД запропонував рейтинги за регіональною шкалою і почав визначення суверенних рейтингів.

Напередодні 11-го Дня народження компанії ми першими в Україні представили свою статистику дефолтів подібно до того, як це роблять провідні рейтингові агентства світу.

Визначивши за 10 років більше 1150 кредитних рейтингів, у тому числі понад 850 рейтингів облігацій, «Кредит-Рейтинг» на сьогодні є найбільшим рейтинговим агентством в Європі. Агентство має безпрецедентний в Україні досвід роботи, а також є єдиним національним агентством, чиї рейтинги підтвердили свою адекватність протягом тривалого періоду часу, що охопив різні етапи економічного циклу. У 2010 році колектив агентства був відзначений подякою голови ДКЦПФР за внесок у розвиток і функціонування ринку цінних паперів України.

«Кредит-Рейтинг» дякує всім своїм клієнтам, більшість з яких з нами вже багато років, партнерів, ЗМІ, а також кожного з усіх талановитих та енергійних співробітників, які в різний час внесли вклад у розвиток найстарішого рейтингового агентства України!