Головна »  Події »  Новини агентства »  Кредитний рейтинг випуску облігацій ТОВ МП «БФ «Бастма» підвищено до рівня uaB+

Кредитний рейтинг випуску облігацій ТОВ МП «БФ «Бастма» підвищено до рівня uaB+

27.12.2007

Сьогодні незалежне рейтингове агентство "Кредит-Рейтинг" оголосило про підвищення довгострокового кредитного рейтингу випуску іменних цільових облігацій (серії А-В) ТОВ Мале підприємство "Брокерська фірма "БАСТМА" (м. Одеса) на суму 26 млн. грн. терміном обігу 5 років з рівня uaB- до рівня uaB+. Прогноз рейтингу -стабільний . Основним напрямом діяльності компанії є інвестиційно-будівельна. Наразі ТОВ МП "БФ "Бастма" реалізує проект будівництва пяти житлових будинків у м. Одесі. Для проведення процедури оновлення кредитного рейтингу агентство використовувало фінансову звітність ТОВ МП "БФ "Бастма" за ІІІ квартал та 9 місяців 2007 р. в цілому, а також внутрішню інформацію, надану емітентом у ході рейтингового процесу.

Позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом uaB характеризується низькою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Дуже висока залежність рівня кредитоспроможності від впливу несприятливих комерційних, фінансових та економічних умов. Знаки "+" і "-" позначають проміжні категорії рейтингу відносно основних категорій (рівнів).

Стабільний прогноз вказує на відсутність на поточний момент передумов для зміни рейтингу протягом року.

При підвищенні кредитного рейтингу випуску облігацій ТОВ МП "БФ "Бастма" було враховано введення в експлуатацію житлового будинку в м. Одесі, мікрорайон "Д", будівельний номер 86, під фінансування якого були випущені цільові облігації серії А у розмірі 14,9 млн. грн.

Інформацію про всі кредитні рейтинги, визначені агентством за національною рейтинговою шкалою, представлено в інформаційних системах REUTERS і BLOOMBERG.

Для одержання детальнішої інформації:
Інформаційно-аналітичний департамент, Марина Проценко, тел. (044) 490-25-50
info@credit-rating.com.ua
Профільний аналітичний відділ, Андрій Кулик, тел.: (044) 490-25-50
AKulik@credit-rating.com.ua