Головна »  Події »  Новини агентства »  Потенціал і перспективи монофункціональних міст в умовах кризи

Потенціал і перспективи монофункціональних міст в умовах кризи

17.08.2009

На думку агентства «Кредит-Рейтинг», кредитоспроможність більшості монофункціональних міст, що мають кредитний рейтинг за Національною рейтинговою шкалою, залишається на прийнятному рівні. Це пов'язане з галузевою специфікою містоутворюючих підприємств, які поки суттєво не підпали під вплив наслідків промислово-фінансової кризи. Помірне боргове навантаження позичальників цієї групи, а також сформована в останні роки кредитна культура органів місцевої влади створюють деякий запас фінансової міцності монофункціональних міст, що й визначає їхню кредитоспроможність на сьогодні.

У раніше опублікованих матеріалах ми висвітлювали основні проблеми, які зараз гостро стоять перед промисловими містами в контексті виконання своїх боргових зобов'язань. У дослідженні представлена думка агентства щодо впливу економічного спаду в економіці країни на соціально-економічний розвиток монофункціональних міст та основних факторів, що визначають у цей час кредитоспроможність останніх.

Потенціал і перспективи монофункціональних міст в умовах кризи (російською мовою)

Інформацію про всі кредитні рейтинги, визначені агентством за національною рейтинговою шкалою, наведено  в інформаційних системах REUTERS і BLOOMBERG.

Для одержання детальнішої інформації:
Департамент інформації та комунікації, Марина Проценко, тел.: (044) 490-25-50
MProtsenko@credit-rating.com.ua
Профільний аналітичний відділ, Павло Трощинський, тел.: (044) 490-25-50
PТroschinskiy@credit-rating.com.ua