Головна »  Події »  Новини агентства »  Кредитні рейтинги АТ «ІМЕКСБАНК» підвищено до рівня uaBBB-

Кредитні рейтинги АТ «ІМЕКСБАНК» підвищено до рівня uaBBB-

11.11.2009

Сьогодні рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» оголосило про підвищення довгострокових кредитних рейтингів АТ «ІМЕКСБАНК» (м. Одеса) тавипусків іменних відсоткових облігацій (серія А та серія В) на суму 250 млн. грн. з рівня uaВВ до рівня uaВВВ-. Прогноз рейтингів змінено з позитивного на стабільний. Для оновлення рейтингу агентство використовувало фінансову звітність банку за 2007-2008 рр. та І півріччя 2009 р., а також внутрішню інформацію, надану банком в ході рейтингового процесу.

Підвищення рейтингів зумовлено покращенням збалансованості зобов’язань за строками до погашення, а також вирішенням питань стосовно погашення облігацій власної емісії.

Позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом uaBBB характеризується достатньою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Рівень кредитоспроможності залежить від впливу несприятливих комерційних, фінансових та економічних умов. Знаки "+" і "-" позначають проміжні категорії рейтингу відносно основних категорій (рівнів).

Стабільний прогноз вказує на відсутність на поточний момент передумов для зміни рейтингу протягом року.

Інформацію про всі кредитні рейтинги, визначені агентством за Національною рейтинговою шкалою, наведено інформаційних системах REUTERS та BLOOMBERG.

Для одержання детальнішої інформації:
Департамент інформації та комунікації, Марина Проценко, тел. (044) 490-25-50
MProtsenko@credit-rating.com.ua
Профільний аналітичний відділ, Андрій Коноплястий, тел.: (044) 490-25-50
AKonoplyastiy@credit-rating.com.ua