Головна »  Події »  Новини агентства »  Кредитний рейтинг АТ «МІСТО БАНК» знижено до рівня uaВВ

Кредитний рейтинг АТ «МІСТО БАНК» знижено до рівня uaВВ

08.04.2010

Сьогодні рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» оголосило про зниження довгострокового кредитного рейтингу АТ «МІСТО БАНК» (м. Одеса) з рівня uaВВВ- до рівня uaВВ. Прогноз рейтингу - негативний. Для оновлення кредитного рейтингу агентство використовувало фінансову звітність АТ «МІСТО БАНК» за 2008–2009 рр., а також внутрішню інформацію, надану банком у ході рейтингового процесу. Зниження рівня кредитного рейтингу обумовлено погіршенням фінансових показників установи.

Позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом uaBB характеризується кредитоспроможністю нижчою, ніж достатня, порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Висока залежність рівня кредитоспроможності від впливу несприятливих комерційних, фінансових та економічних умов.

Негативний прогноз вказує на можливість зниження рейтингу протягом року при збереженні негативних тенденцій і реалізації поточних ризиків.

Інформацію про всі кредитні рейтинги, визначені агентством за Національною рейтинговою шкалою, наведено в інформаційних системах REUTERS та BLOOMBERG.

Для одержання детальнішої інформації:
Департамент інформації та комунікації, Марина Проценко, тел. (044) 490-25-50
MProtsenko@credit-rating.com.ua
Профільний аналітичний відділ, Андрій Коноплястий, тел.: (044) 490-25-50
AKonoplyastiy@credit-rating.com.ua