Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ГК «ЯРОВІТ» підтверджено на рівні uaBBB Кредитний рейтинг АТ «ІНГ Банк Україна» підтверджено на рівні uaAAА Кредитний рейтинг АТ «Універсал Банк» підтверджено на рівні uaAAА Кредитні рейтинги випусків облігацій ТОВ «Будспецсервіс» підтверджено на рівні uaBBB+ Кредитний рейтинг ПрАТ «СГ «ТАС» підтверджено на рівні uaAА Кредитний рейтинг Акціонерного банку «Південний» підтверджено на рівні uaАА Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено

Головна »  Події »  Новини агентства

Новини агентства

16.04.2015

Кредитний рейтинг облігацій ТОВ МП «БФ «Бастма» підтверджен на рівні uaB-

Сьогодні незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» оголосило про підтвердження довгострокового кредитного рейтингу випуску іменних відсоткових облігацій (серії С) ТОВ МП «БФ «Бастма» (м. Одеса) на суму 24,3млн.грн. терміном обігу до 30.09.2017 р. на рівні uaВ-. Прогноз рейтингу – стабільний. Основним напрямом діяльності компанії є залучення фінансування та реалізація інвестиційно-будівельних проектів. Для оновлення кредитного рейтингу агентство використовувало фінансову звітність ТОВМП«Брокерська фірма «Бастма», а також внутрішню інформацію, надану компанією у ході рейтингового процесу.

Позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом uaB характеризується низькою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Дуже висока залежність рівня кредитоспроможності від впливу несприятливих комерційних, фінансових та економічних умов. Знаки «+» і «-» позначають проміжні категорії (рівні) рейтингу відносно основних категорій (рівнів).

Стабільний прогноз вказує на відсутність на поточний момент передумов для зміни рейтингу протягом року.

Фактори, що підтримують рівень кредитного рейтингу:

  • досвід виконання будівельно-монтажних робіт та введення в експлуатацію житлових будинків №№ 86, 87, 89, 90 мікрорайону «Д» житлового району IV-5«Південний» у м.Одесі.

Фактори, що обмежують рівень кредитного рейтингу:

  • невідповідність параметрів випуску облігацій емітента ринковим параметрам випуску відсоткових облігацій*;
  • інформаційна закритість та непрозорість діяльності підприємства;
  • збереження складної ситуації на ринку нерухомості України, низький рівень платоспроможного попиту з боку населення та повільні темпи відновлення будівельної галузі.

*Рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» ринковими параметрами випуску відсоткових облігацій вважає такі, за якими відсотковий дохід сплачується періодично (не менше одного разу на рік)

Повну історію рейтингу ТОВ МП«БФ«Бастма» можна переглянути на сайті агентства.

Інформацію про всі рейтинги, визначені агентством, наведено в інформаційних системах REUTERS, BLOOMBERG та TRData.

Для отримання більш докладної інформації звертайтесь, будь ласка:

Профільний аналітичний відділ, Олексій Чорноротов, тел.: (044) 490-25-50 AChernorotov@credit-rating.com.ua

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути