Головна »  Події »  Новини агентства »  Рейтинг ПАТ «Інтеграл-банк» знижен до рівня uaВB

Рейтинг ПАТ «Інтеграл-банк» знижен до рівня uaВB

23.06.2015

Сьогодні незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» оголосило про зниження довгострокового кредитного рейтингу ПАТ «Інтеграл-банк» (м.Київ) до рівня uaВВ. Прогноз рейтингу – у розвитку. При оновленні кредитного рейтингу агентство використовувало фінансову звітність ПАТ «Інтеграл-банк» за ІІ півріччя 2014 року, поточну інформацію за 2015 рік, а також внутрішню інформацію, надану банком у ході рейтингового процесу.

Перегляд кредитного рейтингу був зумовлений суттєвим відтоком коштів клієнтів банку у II кварталі поточного року за одночасного погіршення якості активів, що призвело до погіршення платоспроможності фінансової установи.

Позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом uaBB характеризується кредитоспроможністю нижчою ніж достатня порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Висока залежність рівня кредитоспроможності від впливу несприятливих комерційних, фінансових та економічних умов.

Прогноз у розвитку вказує на підвищену імовірність зміни рейтингу протягом року.

Повну історію рейтингу ПАТ«Інтеграл-банк» можна переглянути на сайті агентства.

Інформацію про всі рейтинги, визначені агентством, наведено в інформаційних системах REUTERS та BLOOMBERG, S&P Capital IQ та TRData.

.

Для одержання більш детальної інформації звертайтесь, будь-ласка:

Профільний аналітичний відділ, Галина Вінник, тел.: (044) 490-25-50
GVinnik@credit-rating.com.ua