Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ГК «ЯРОВІТ» підтверджено на рівні uaBBB Кредитний рейтинг АТ «ІНГ Банк Україна» підтверджено на рівні uaAAА Кредитний рейтинг АТ «Універсал Банк» підтверджено на рівні uaAAА Кредитні рейтинги випусків облігацій ТОВ «Будспецсервіс» підтверджено на рівні uaBBB+ Кредитний рейтинг ПрАТ «СГ «ТАС» підтверджено на рівні uaAА Кредитний рейтинг Акціонерного банку «Південний» підтверджено на рівні uaАА Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено

Головна »  Події »  Новини агентства

Новини агентства

21.10.2015

Презентація інвестиційного паспорту міста Івано-Франківськ

У виконавчому комітеті Івано-Франківської міської ради відбулась прес-конференція, присвячена презентації інвестиційного паспорту міста та визначенню рівня інвестиційної привабливості міста Івано-Франківськ.

У прес-конференції прийняли участь: Віктор Андрюсович Анушкевичус – міський голова міста Івано-Франківськ, Богдан Іванович Білик – заступник міського голови, Марина Борисівна Проценко – генеральний директора агентства «Кредит-Рейтинг», Ольга Валеріївна Шубіна – заступник генерального директора агентства «Кредит-Рейтинг».

Уповноважене рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» повідомило про завершення роботи над інвестиційним паспортом м.Івано-Франківська та оголосило про визначення рівня інвестиційної привабливості міста uaINV4. Визначений рівень означає, що місто характеризуєтьсявисоким рівнем привабливостідля здійснення інвестицій. Чутливість вкладень до інвестиційних ризиків є низькою. Генеральний директор М.Б.Проценко вручила відповідний Сертифікат та Інвестиційний паспорт меру міста В.А. Анушкевичусу.

Інвестиційний паспорт м.Івано-Франківська було розроблено спільними зусиллями агентства та виконавчої влади міста з метою представлення потенційним вітчизняним та зарубіжним інвесторам, які розглядають можливість інвестування в економічну та соціальну сфери господарства міста. Для визначення рейтингу фахівці агентства аналізували складові, що відображають умови, в яких відбувається діяльність інвесторів, а саме інвестиційного потенціалу та інвестиційного ризику. Були охарактеризовані основні фактори, які визначають інвестиційну привабливість міста.

За словами генерального директора рейтингового агентства Проценко М.Б. «Івано-Франківськ є одним з найбільш динамічних міст в регіоні. Місто постійно працює над підтриманням інвестиційно-привабливого іміджу, свідченням чого є зростання прямих іноземних інвестицій. Наданняінвестиційного паспорту інвесторам є одним із факторів інвестиційної відкритості та прозорості влади міста, буде сприяти активізації співпраці з інвесторами, оскільки є інструментом, що дозволяє неупереджено презентувати місто перед потенційними інвесторами».

У паспорті викладено інформацію щодо соціально-економічного розвитку міста, основні напрямки діяльності міської влади, особливості регулювання інвестиційної діяльності в місті, регулювання земельних відносин та відносин щодо надання у користування об’єктів комунальної власності, наведено перелік інвестиційних проектів та наявних вільних виробничих площ. Документ підготовлено українською та англійською мовами, з ним можна буде ознайомитись на сайті агентства та виконавчого комітету міської ради.

Для довідки:

Агентство «Кредит-Рейтинг» співпрацює з м. Івано-Франківськ з 2005 року, коли було вперше визначено кредитний рейтинг боргового зобов’язання міста. Протягом десяти років рейтингове агентство підтримує кредитні рейтинги міста на інвестиційному рівні в категорії uaBBB за національною шкалою кредитних рейтингів.

Агентство «Кредит-Рейтинг» - перше в Україні (з 2001 року) спеціалізоване рейтингове агентство, що надає послуги в області незалежної оцінки об’єктів рейтингування з визначенням рейтингів за Національною рейтинговою шкалою. З початку своєї діяльності рейтингове агентство визначило понад 1200 рейтингів. Окрім клієнтів корпоративного та фінансового сектору, агентство працювало з 30 містами України.

Місто Івано-Франківськ – місто обласного значення, адміністративний, економічний і культурний центр Прикарпатського краю, важливий промисловий, туристичний та транспортний центр Західної України.

Місто є одним із чотирьох українських міст, які удостоєні високих нагород – Європейського диплому, Почесного Прапора та Почесного Знака Ради Європи. З 2015 року місто входить до п’ятірки претендентів на отримання найвищої нагороди ПАРЄ – Європейського призу.

З 2012 року в місті підтверджено запровадження системи управління якістю у виконавчому комітеті Івано-Франківської міської ради відповідно до вимог міжнародного стандарту ISO 9001:2008 та ДСТУ ISO 9001:2009.

Для одержання більш детальної інформації звертайтесь, будь-ласка:

Агентство «Кредит-Рейтинг», тел.: (044) 490-25-50

office@credit-rating.com.ua

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути