Кредитні рейтинги ТОВ «ГК «ЯРОВІТ» підтверджено на рівні uaBBB Кредитний рейтинг АТ «ІНГ Банк Україна» підтверджено на рівні uaAAА Кредитний рейтинг АТ «Універсал Банк» підтверджено на рівні uaAAА Кредитні рейтинги випусків облігацій ТОВ «Будспецсервіс» підтверджено на рівні uaBBB+ Кредитний рейтинг ПрАТ «СГ «ТАС» підтверджено на рівні uaAА Кредитний рейтинг Акціонерного банку «Південний» підтверджено на рівні uaАА Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено

Головна »  Події »  Новини агентства

Новини агентства

21.03.2016

Рейтинг ПАТ «ІНГ Банк Україна» підтверджено на рівні uaААА

Сьогодні рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» оголосило про підтвердження довгострокового кредитного рейтингу ПАТ «ІНГ Банк Україна» (м. Київ) на рівні uaААА. Прогноз рейтингу - стабільний. Для оновлення кредитного рейтингу агентство використовувало фінансову звітність банку за 2014-2015 рр., а також внутрішню інформацію, надану банком в ході рейтингового процесу.

Позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом uaААА характеризується найвищою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.

Стабільний прогноз вказує на відсутність на поточний момент передумов для зміни рейтингу протягом року.

Фактори, що підтримують рівень кредитного рейтингу:

  • наявність підтримки з боку акціонера, що входить до складу Групи ING, однієї з
    20 найбільших фінансових установ світу;
  • високий рівень капіталізації банку та наявність дешевої ресурсної бази, що дає можливість підтримувати конкурентні позиції на фінансовому ринку;
  • високі показники ефективності діяльності.

Довідка: ING - це всесвітня фінансова група із 150-літньою історією, що пропонує банківські та страхові послуги, інвестиційні та пенсійні програми. На сьогоднішній день ING є однією з 20 найбільших фінансових установ світу. В Україні ING представлено ПАТ «ІНГ Банк Україна». У 1994 році ING Bank N.V. відкрив представництво у Києві, а в грудні 1997 року був зареєстрований як банк із 100% іноземним капіталом.

Повну історію рейтингів ПАТ «ІНГ Банк Україна» можна переглянути на сайті агентства.

Інформацію про всі рейтинги, визначені агентством, наведено в інформаційних системах REUTERS, BLOOMBERG, S&P Capital IQ та TRData.

Для одержання детальнішої інформації звертайтесь, будь-ласка:

Профільний аналітичний відділ, Галина Винник, тел.: (044) 490-25-50

GVinnik@credit-rating.com.ua

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути