Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ГК «ЯРОВІТ» підтверджено на рівні uaBBB Кредитний рейтинг АТ «ІНГ Банк Україна» підтверджено на рівні uaAAА Кредитний рейтинг АТ «Універсал Банк» підтверджено на рівні uaAAА Кредитні рейтинги випусків облігацій ТОВ «Будспецсервіс» підтверджено на рівні uaBBB+ Кредитний рейтинг ПрАТ «СГ «ТАС» підтверджено на рівні uaAА Кредитний рейтинг Акціонерного банку «Південний» підтверджено на рівні uaАА Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено

Головна »  Події »  Новини агентства

Новини агентства

10.10.2016

Рейтинги ТОВ "ЕСКА КАПІТАЛ" визначено на рівні uaВВВ

Сьогодні незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» оголосило про визначення довгострокового кредитного рейтингу ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» та випуску іменних відсоткових незабезпечених облігацій обсягом 30 млн. грн. (серії A) на рівні uaВВВ. Прогноз рейтингу – стабільний. Діяльність компанії зосереджена на наданні послуг фінансового та оперативного лізингу як юридичним, так і фізичним особам по всій території України. При визначенні рейтингу було використано повну фінансову звітність ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» за 2013-2015рр., за І півріччя 2016 року, а також внутрішню інформацію, надану компанією в ході рейтингового процесу.

Позичальник або окремий борговий інструмент з кредитним рейтингом на рівні uaBBB характеризується ДОСТАТНЬОЮ кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Рівень кредитоспроможності залежить від впливу несприятливих комерційних, фінансових та економічних умов.

Стабільний прогноз вказує на відсутність на поточний момент передумов для зміни рівня кредитного рейтингу протягом року.

Фактори, що підтримують рівень рейтингу:

  • висока ефективність діяльності компанії;
  • диверсифікація лізингового портфеля за основними контрагентами;
  • відсутність валютних ризиків: лізинговий портфель та фінансові зобов’язання компанії номіновані в гривні;
  • інформаційна відкритість та прозорість;

Фактори, що обмежують рівень рейтингу:

  • очікуване суттєве зростання рівня боргового навантаження;
  • необхідність збільшення капіталу в умовах зростання бізнесу;
  • вплив негативних чинників на фінансовий ринок і невисока та нестабільна ділова активність в окремих секторах економіки, що може призвести до погіршення показників діяльності.

Повну історію рейтингів ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» можна переглянути на сайті агентства.

Інформацію про всі рейтинги, визначені агентством, наведено в інформаційних системах REUTERS, BLOOMBERG, S&P Capital IQ та TRData.

Для одержання детальнішої інформації звертайтесь, будь-ласка:

Профільний аналітичний відділ, Олена Самойлова, тел.: (044) 490-25-50

e.samoilova@credit-rating.com.ua

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути