Кредитні рейтинги випусків облігацій ТОВ «Будспецсервіс» підтверджено на рівні uaBBB+ Кредитний рейтинг ПрАТ «СГ «ТАС» підтверджено на рівні uaAА Кредитний рейтинг Акціонерного банку «Південний» підтверджено на рівні uaАА Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитні рейтинги АТ «ТАСКОМБАНК» підтверджено на рівні uaААA Кредитний рейтинг АТ «БАНК «ГРАНТ» підтверджено на рівні uaАА Кредитний рейтинг АТ «МІБ» підтверджено на рівні uaВВВ+ Кредитний рейтинг Публічного акціонерного товариства «Науково-виробничий центр «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод» підтверджено на рівні uaАА+ Кредитний рейтинг АТ «Ідея Банк» підтверджено на рівні uaAА Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг АТ «ПУМБ» підтверджено на рівні uaААА Кредитні рейтинги АТ «БАНК «АВАНГАРД» підтверджено на рівні uaAAА Рейтинг ПрАТ СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ІНТЕР-ПОЛІС» підтверджено на рівні uaA

Головна »  Події »  Новини агентства

Новини агентства

21.10.2016

«Кредит-Рейтинг» презентувало інвестиційний потенціал м. Івано-Франківськ на ІІ Міжнародному інвестиційно-економічному форумі

Керівництво Національного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг»
12-13 жовтня 2016 року за запрошенням Івано-Франківської міської ради взяло участь у
ІІ Міжнародному інвестиційно-економічному форумі партнерських міст "Партнерство таПерспектива", головною метою якого була активізація співпраці та обмін досвідом з питань економічного та соціального розвитку між містом Івано-Франківськ та містами-побратимами. У заході взяли участь делегації з міст-побратимів, представники іноземних дипломатичних місій в Україні, міжнародних фінансових інституцій, фондів, сфери бізнесу, освіти та культури, народні депутати, очільники міст та областей, загалом приблизно 200 учасників.

Як відзначив у своєму вітальному слові міський голова Івано-ФранківськаРуслан Марцінків: "Для нас важливо показати, що,по-перше, Івано-Франківськ – місто, яке сприяє залученню інвестицій, де легко вести бізнес і де легко вкладати кошти, і,по-друге, показати потенційним інвесторам, що Івано-Франківськ це таке місто, де можна вкладати кошти і де можна створювати нові робочі місця".

У ході Форуму генеральний директор рейтингового агентства "Кредит-Рейтинг" Марина Проценко вручила міському голові Івано-Франківська Руслану Марцінківу сертифікат рівня інвестиційної привабливості за Національною шкалою. У вересні2016 року агентством було прийняторішенняпро підвищення рівня інвестиційної привабливості міста Івано-Франківська до uaINV4+, що означає «високий рівень інвестиційної привабливості». Відповідно до такого означення,місто характеризується високим рівнем привабливості для здійснення інвестицій порівняно з іншими.Чутливість вкладень до інвестиційних ризиків є низькою.

На форумі всім присутнім був вручений Інвестиційний паспорт м. Івано-Франківська, який було розроблено спільними зусиллями агентства та виконавчої влади міста з метою представлення потенційним вітчизняним та зарубіжним інвесторам, які розглядають можливість інвестування в економічну та соціальну сфери господарства міста. У паспорті викладено інформацію щодо соціально-економічного розвитку міста, основні напрямки діяльності міської влади, особливості регулювання інвестиційної діяльності в місті, регулювання земельних відносин та відносин щодо надання у користування об’єктів комунальної власності, наведено перелік інвестиційних проектів та наявних вільних виробничих площ.

За словами генерального директора рейтингового агентства Марини Проценко «Івано-Франківськ є одним з найбільш динамічних міст в регіоні. Місто постійно працює над підтриманням інвестиційно-привабливого іміджу, свідченням чого є зростання прямих іноземних інвестицій. Наданняінвестиційного паспорту інвесторам є одним із факторів інвестиційної відкритості та прозорості влади міста, є фактором для активізації співпраці з інвесторами, оскільки є інструментом, що дозволяє неупереджено презентувати місто перед потенційними інвесторами».

Після вручення сертифікатувідбулося підписання Меморандуму про партнерство та співпрацю Івано-Франківської міської ради та Програми розвитку Огранізації Об'єднаних Націй.

Інформацію про всі рейтинги, визначені агентством, наведено в інформаційних системах REUTERS, BLOOMBERG, S&P Capital IQ та TRData та на сайті агентства.

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути