Кредитні рейтинги випусків облігацій ТОВ «Будспецсервіс» підтверджено на рівні uaBBB+ Кредитний рейтинг ПрАТ «СГ «ТАС» підтверджено на рівні uaAА Кредитний рейтинг Акціонерного банку «Південний» підтверджено на рівні uaАА Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитні рейтинги АТ «ТАСКОМБАНК» підтверджено на рівні uaААA Кредитний рейтинг АТ «БАНК «ГРАНТ» підтверджено на рівні uaАА Кредитний рейтинг АТ «МІБ» підтверджено на рівні uaВВВ+ Кредитний рейтинг Публічного акціонерного товариства «Науково-виробничий центр «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод» підтверджено на рівні uaАА+ Кредитний рейтинг АТ «Ідея Банк» підтверджено на рівні uaAА Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг АТ «ПУМБ» підтверджено на рівні uaААА Кредитні рейтинги АТ «БАНК «АВАНГАРД» підтверджено на рівні uaAAА Рейтинг ПрАТ СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ІНТЕР-ПОЛІС» підтверджено на рівні uaA

Головна »  Події »  Новини агентства

Новини агентства

15.06.2018

Кредитні рейтинги випусків облігацій ТОВ «Укргаз» підтверджено на рівні uaCCC

Сьогодні незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг»оголосило про підтвердження довгострокових кредитних рейтингів випусків іменних цільових облігацій ТОВ «Укргаз» (м. Київ) серій А, В на суму 382,1 млн. грн. та серій C-G на суму 110,7 млн. грн. на рівні uaCCC. Прогноз рейтингів – стабільний.

Основним напрямом діяльності компанії є реалізація інвестиційно-будівельних проектів. ТОВ«Укргаз» реалізувало масштабний проект будівництва житлового комплексу «Чайка» по вул.Лобановського, 1 у с.Чайки Києво-Святошинського району Київської області.

Для проведення процедури оновлення кредитного рейтингу агентство використовувало фінансову звітність ТОВ «Укргаз» за І квартал та 2018 року, а також внутрішню інформацію, надану компанією у ході рейтингової процедури.

Позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом uaCCC характеризується ДУЖЕ НИЗЬКОЮ кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Потенційна вірогідність дефолту.

Стабільний прогноз вказує на відсутність на поточний момент передумов для зміни рейтингу протягом року.

Фактори, що підтримують рівень кредитних рейтингів:

  • досвід введення в експлуатацію нерухомості площею понад 100тис.кв.м шляхом реконструкції та спорудження житлових будинків;
  • введення в експлуатацію І та II черг житлового комплексу по вул.Лобановського, 1 у с. Чайці, приміщення якого мають бути передані при погашенні цільових облігацій першого (серії В) та другого (серій С-G) випусків.

Фактори, що обмежують рівень кредитних рейтингів:

  • перенесення терміну введення в експлуатацію IIчерги житлового комплексу на 2013 рік (попередній термін введення в експлуатацію – 2011 рік), що призвело до несвоєчасного виконання зобов’язань Емітента;
  • збереження складної ситуації на ринку нерухомості, низький рівень платоспроможного попиту з боку населення, а також повільні темпи відновлення будівельної галузі України;
  • неврегульованість та мінливість системи законодавчого регулювання та оподаткування операцій, пов’язаних з будівництвом та залученням фінансування.

Повну історію рейтингів ТОВ «Укргаз» можна переглянути на сайті агентства.

Інформацію про всі рейтинги, визначені агентством, наведено в інформаційних системах REUTERS, BLOOMBERG, S&P Capital IQ та TRData.

Для отримання більш докладної інформації звертайтесь, будь ласка:
Профільний аналітичний відділ, Олексій Чорноротов, тел.: (044) 490-25-50
AChernorotov@credit-rating.com.ua

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути