Кредитний рейтинг ПрАТ «СГ «ТАС» підтверджено на рівні uaAА Кредитний рейтинг Акціонерного банку «Південний» підтверджено на рівні uaАА Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитні рейтинги АТ «ТАСКОМБАНК» підтверджено на рівні uaААA Кредитний рейтинг АТ «БАНК «ГРАНТ» підтверджено на рівні uaАА Кредитний рейтинг АТ «МІБ» підтверджено на рівні uaВВВ+ Кредитний рейтинг Публічного акціонерного товариства «Науково-виробничий центр «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод» підтверджено на рівні uaАА+ Кредитний рейтинг АТ «Ідея Банк» підтверджено на рівні uaAА Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг АТ «ПУМБ» підтверджено на рівні uaААА Кредитні рейтинги АТ «БАНК «АВАНГАРД» підтверджено на рівні uaAAА Рейтинг ПрАТ СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ІНТЕР-ПОЛІС» підтверджено на рівні uaA

Головна »  Події »  Новини агентства

Новини агентства

23.11.2018

Кредитні рейтинги випусків облігацій ТзОВ «Шувар» підтверджено на рівні uaВВ+ зі зміною прогнозу

Сьогодні незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» оголосило про підтвердження довгострокових кредитних рейтингів випусків іменних відсоткових облігацій (серії В, С) ТзОВ «Шувар» на загальну суму 90 млн. грн. на рівні uaВВ+. Прогноз рейтингів змінено на позитивний.

Основним напрямом діяльності компанії є надання в оренду торговельних площ у торговому комплексі та міні-ринку у м. Львові та надання супутніх послуг на цих об’єктах.

Для проведення процедури оновлення кредитних рейтингів агентство використовувало фінансову звітність ТзОВ «Шувар» за І півріччя 2018 року, а також внутрішню інформацію, надану компанією у ході рейтингового процесу.

Позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом uaВВ характеризується кредитоспроможністю НИЖЧОЮ, НІЖ ДОСТАТНЯ, порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Висока залежність рівня кредитоспроможності від впливу несприятливих комерційних, фінансових та економічних умов.

Знак «+» позначає проміжну категорію (рівень) рейтингу відносно основних категорій (рівнів).

Позитивний прогноз вказує на можливість підвищення рейтингу протягом року при збереженні позитивних тенденцій і нівелюванні поточних ризиків.

Фактори, що підтримують рівень кредитних рейтингів:

  • провідні ринкові позиції підприємства – ТзОВ «Шувар» є одним з найбільших операторів ринків сільськогосподарської продукції у Західному регіоні України;
  • прибуткова операційна діяльність протягом останніх років, обумовлена сталим рівнем попиту на послуги, які надає ТзОВ «Шувар».

Фактори, що обмежують рівень кредитних рейтингів:

  • рівень боргового навантаження підприємства;
  • невідповідність параметрів випуску облігацій підприємства ринковим параметрам випуску відсоткових облігацій*;
  • посилення конкуренції на ринку роздрібної торгівлі, а також нестабільна соціально-економічна ситуація в країні, яка істотно обмежує купівельну спроможність населення України.

* Рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» ринковими параметрами випуску відсоткових облігацій вважає такі, за якими відсотковий дохід сплачується періодично (не менше одного разу на рік)

Повну історію рейтингу ТзОВ «Шувар» можна переглянути на сайті агентства.

Інформацію про всі кредитні рейтинги, визначені агентством за Національною рейтинговою шкалою, наведено в інформаційних системах REUTERS, BLOOMBERG, S&P Capital IQ та TRData.

Для одержання більш детальної інформації звертайтесь, будь-ласка:
Профільний аналітичний відділ, Олексій Чорноротов, тел.: (044) 490-25-50
AChernorotov@credit-rating.com.ua

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути