Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ГК «ЯРОВІТ» підтверджено на рівні uaBBB Кредитний рейтинг АТ «ІНГ Банк Україна» підтверджено на рівні uaAAА Кредитний рейтинг АТ «Універсал Банк» підтверджено на рівні uaAAА Кредитні рейтинги випусків облігацій ТОВ «Будспецсервіс» підтверджено на рівні uaBBB+ Кредитний рейтинг ПрАТ «СГ «ТАС» підтверджено на рівні uaAА Кредитний рейтинг Акціонерного банку «Південний» підтверджено на рівні uaАА Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено

Головна »  Медіа

Рейтингова панорама

28.10.2010  Українські рейтинги повинні відповідати європейським стандартам
Тема «Рейтингової панорами» - проведення в Києві круглого столу «Регулювання ринку рейтингових послуг: що потрібно змінити?». 
26.10.2010  «ТОП 100. Найкращі міста та регіони України»
Передача присвячена офіційній церемонії нагородження переможців рейтингу «ТОП 100. Найкращі міста та регіони України».Це аналітичне дослідження – спільний проект рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» та видавництва «Українська Інвестиційна Газета», мета якого – продемонструвати суспільству України сучасний рівень соціально-економічного розвитку міст та регіонів України. 
19.10.2010  Облігаційний ринок України – вектор руху?...
Цикл передач присвячений ситуації та перспективам розвитку облігаційного ринку в Україні. Гостями студії були генеральний директор рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» Станіслав Дубко та аналітик ринку боргових зобов’язань «Ренесанс Капітал Україна» Анастасія Головач 
10.09.2010  
 
15.07.2010  "Рейтинг позичальника" - інструмент комплексної оцінки ризиків
Випуск "Рейтингової панорами" продовжує тему ефективності систем риск-менеджменту в українських банках. Одним з варіантів комплексної оцінки позичальника, яка суттєво допоможе роботі банківської служби оцінювання ризиків є нова послуга від агентства "Кредит-Рейтинг" - "рейтинг позичальника банка". 
13.07.2010  Банки змінюють ставлення до риск менеджменту
"Рейтингова панорама" підготувала цикл передач, присвячений питанням риск-менеджменту українських банків. 
22.06.2010  Держкомісії з цінних паперів та фондового ринку виповнилося 15 років
10 червня ГКЦПФР відсвяткувала 15-річчя . Поздоровляли Комісію із ювілеєм голова Ради директорів ПФТС Ірина Зоря, голова ГКЦПФР Дмитро Тевелєв, голова ФДМ Олександр Рябченко, голова Госфінпослуг Василій Волга та інші. "Рейтингова панорама" підготувала репортаж про цю подію. 
15.06.2010  "Кредит-Рейтинг" розробив рейтингову шкалу для країн СНД
"Рейтингова панорама" розповідає про презентацію унікального для Східної Європи продукту - регіональної рейтингової шкали країн СНД. Регіональна рейтингова шкала призначена для оцінки кредитного ризику позичальника (або боргового інструменту), який здійснює свою діяльність в країнах СНД. Про значення цього продукту для фінансового співтовариства розповідають генеральний директор «Кредит-Рейтинг» Станіслав Дубко і заступник генерального директора Григорій Перерва. 
08.06.2010  ДКЦПФР буде боротися з рейдерством
Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку, спільно з "Центром комерційного права", за підтримки агентства США з міжнародного розвитку, було проведено науково-практичну конференцію, яка була присвячена питанням законодавчого забезпечення функціонування ринку цінних паперів. "Рейтингова панорама" пропонує репортаж з цього заходу. 
01.06.2010  Нагороджені лідери української економіки за останні 10 років
20 травня побачив світ перший номер журналу "ТОП-100. Рейтинг лідерів бізнесу України", присвячений 10-річному періоду розвитку економіки України. Журнал є спільним проектом ТОВ "Українська інвестиційна газета" і рейтингового агентства "Кредит-Рейтинг". "Рейтингова панорама" пропонує репортаж з церемонії нагородження лідерів українського бізнесу, яка відбулася в Будинку прийомів Кабінету Міністрів України. 
Показати публікацій

розгорнути

сгорнути