Кредитний рейтинг Мирноградської міської територіальної громади підтверджено на рівні uaBBB Кредитний рейтинг АТ «АЛЬТБАНК» підвищено до рівня uaАА Кредитний рейтинг випуску облігацій ТОВ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА» підтверджено на рівні uaА Кредитний рейтинг АТ «УКРАЇНСЬКИЙ БАНК РЕКОНСТРУКЦІЇ ТА РОЗВИТКУ» підтверджено на рівні uaА+ Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА-

Головна »  Події »  Прес-конференції

Прес-конференції

28.05.2010

ТОП-100. Рейтинг лідерів бізнесу України

20 травня 2010 вийшов номер журналу «ТОП-100. Рейтинг лідерів бізнесу України» – перший спільний проект ТОВ «Українська інвестиційна газета» і незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг», який присвячений 10-річному періоду розвитку економіки України. Це унікальний продукт, який містить дослідження української економіки за десять років.

Вперше в журналі було проведено глибокий аналіз економічних показників з 1998-го по 2008 рік. Журнал буде основою для ухвалення рішень і побудови стратегій в бізнесі. Представлена інформація дозволяє зробити безпомилкові прогнози на майбутнє.

В журналі можна побачити десятку найбільших компаній з 2002-го по 2008 рік. У галузевих оглядах графічно відображені і описані основні події, які відбувалися в 25 галузях промисловості за останнє десятиліття, наведені найбільші гравці ринку, визначені головні чинники розвитку і розставляння сил в галузях.

На офіційному заході, яке відбулося в Будинку прийомів Верховної Ради 20 травня, були присутні більше 200 гостей – представники Кабміну, генеральні директори промислових підприємств, голови правлінь банків, керівники фондових компаній. Генеральний директор «Кредит-Рейтинг» Станіслав Дубко вручив нагороди кращим банкірам країни і лідерам фондового ринку.

 

Департамент інформації і комунікації

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути