Кредитний рейтинг випуску облігацій ТОВ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА» підтверджено на рівні uaА Кредитний рейтинг АТ «УКРАЇНСЬКИЙ БАНК РЕКОНСТРУКЦІЇ ТА РОЗВИТКУ» підтверджено на рівні uaА+ Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА-

Головна »  Медіа

Інтерв’ю

17.07.2014  Кредит-Рейтинг на YouTube
Найсвіжіші та найактуальніші інтерв'ю, коментарі, думки експертів, а також інші відеоматеріали рейтингового агентства "Кредит-Рейтинг" дивіться нашому офіційному YouTube-каналі за адресою: www.youtube.com/user/CreditRatingUA 
28.03.2013  Коментар А.Шевченка в ефірі телеканалу Перший Діловий
Коментар генерального директора "Кредит-Рейтинг" Андрія Шевченка в сюжеті телеканалу "Перший Діловий", присвяченому візиту до України місії МВФ. Програма "Бізнес-новини". 
20.03.2013  Коментар Андрія Шевченка в сюжеті телеканалу UBR, присвяченому високим ставкам на кредити від кредитних спілок
Сюжет журналіста телеканалу UBR Юлії Шост з експертним коментарем генерального директора рейтингового агентства "Кредит-рейтинг" Андрія Шевченка. 
12.02.2013  Андрій Шевченко у програмі "Акцент" на Першому Діловому
Інтерв'ю генерального директора рейтингового агентства "Кредит-рейтинг" Андрія Шевченка в програмі "Акцент" в ефірі Першого Ділового телеканалу. Тема передачі : "Банківська система - українські особливості". 
08.02.2013  Комментар Андрія Шевченка у рубриці "Порада банкіра" в ефірі телеканалу "24"
Телеканал " 24" у рамках рубрики "Порада банкіра" торкнувся проблеми надійності банківських вкладів українців. Пропонуємо Вашій увазі сюжет з експертним коментарем на цю тему генерального директора "Кредит-рейтинг" Андрія Шевченка. Рейтинги депозитів - унікальний аналітичний продукт рейтингового агентства "Кредит-рейтинг", який допомагає клієнтам у виборі банку для розміщення вкладу. 
21.01.2013  Комментарі генерального директора «Кредит-рейтинг» Андрія Шевченка в ефірі Першого Ділового телеканалу
19 січня в ефірі телеканалу "Перший Діловий" у рамках програми "Підсумок" вийшов в ефір сюжет "Бізнес - у пошуках гривні" присвячений аналізу перспектив кредитування української економіки в 2013 році. Серед експертів,опитаних авторами, - генеральний директор рейтингового агентства "Кредит-рейтинг" Андрій Шевченко. Пропонуємо вашій увазі цей матеріал. 
12.07.2012  Генеральний директор «Кредит-рейтинг» Андрій Шевченко в ефірі телеканалу UBR
11 липня генеральний директор рейтингового агентства "Кредит-рейтинг" Андрій Шевченко взяв участь в програмі "Думка експерта" в ефірі всеукраїнського ділового інформаційно-аналітичного телеканалу UBR. В ході передачі обговорювалися поточна ситуація і перспективи банківської системи України, зокрема, підвищення банками відсоткових ставок і розцінок на свої послуги, стабільність банківської системи в умовах інфляційних очікувань і політичної нестабільності в Україні, питання рейтингування банків і банківських депозитів міжнародними і вітчизняними незалежними рейтинговими агентствами. 
Показати публікацій

розгорнути

сгорнути