Кредитний рейтинг Кам’янської міської територіальної громади підтверджено на рівні uaА- Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитні рейтинги випусків облігацій ТОВ «УЛФ-ФІНАНС» визначено на рівні uaА+ Кредитний рейтинг випуску облігацій ТОВ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА» визначено на рівні uaА Кредитний рейтинг міста Одеса підтверджено на рівні uaАА- Кредитній рейтинг ПрАТ СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ІНТЕР-ПОЛІС» підтверджено на рівні uaA Кредитний рейтинг АТ «ІНГ Банк Україна» підтверджено на рівні uaAAА Кредитний рейтинг АТ «МІБ» підтверджено на рівні uaВВВ+ Кредитний рейтинг Акціонерного банку «Південний» підтверджено на рівні uaАА

Головна »  Аналітика »  Аналітика

Аналітика

15.07.2011

Виробництво м’яса та м’ясопродуктів в Україні - аналіз ринку

У 2011році на ситуацію у тваринництві та виробництві м’яса в Україні впливали одночасно декілька основних факторів. По-перше, зростання ділової активності в окремих секторах економіки України та поступове відновлення купівельної спроможності населення позитивно вплинуло на споживання харчової продукції населенням в цілому. По-друге, збереглася тенденція до скорочення частки імпорту продукції у внутрішньому споживанні основних видів м’яса та м’ясопродуктів.

Вітчизняне тваринництво поступово збільшує рівень забезпеченості України м’ясом. Так, у 2008 році частка імпортованого м’яса складала 23%, в 2009 році – 19%, а в
2010 році вже 16%. Рівень споживання м’яса населенням за підсумками 2010 року становив 52 кг на одну особу), що на 6,6% вище минулорічного показника (+62% порівняно з 2000 роком).

На сьогодні основними ризиками у м’ясній галузі залишаються високий рівень конкуренції, відчутний дефіцит сировини, а також висока залежність рівня цін, з одного боку від ситуації на ринках сільськогосподарської продукції, а з іншого боку від рівня купівельної платоспроможності населення.

Завантажити огляд у форматі .PDF

МОНІТОР

2011 #3(41) Кредит-Рейтингу 10 років

Архів

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук