Кредитний рейтинг випуску облігацій ТОВ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА» підтверджено на рівні uaА Кредитний рейтинг АТ «УКРАЇНСЬКИЙ БАНК РЕКОНСТРУКЦІЇ ТА РОЗВИТКУ» підтверджено на рівні uaА+ Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА-

Головна »  Події »  Новини агентства

Новини агентства

09.02.2010

Кредитний рейтинг міста Краматорськ внесено до Контрольного списку рейтингів

Сьогодні незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» оголосило про внесення довгострокового кредитного рейтингу міста Краматорськ та випуску відсоткових облігацій (серія 1-А) Краматорської міської ради на суму 15млн. грн. до Контрольного списку рейтингів. Прогноз рейтингів змінено зі стабільного на негативний.

Позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом uaBBB характеризується достатньою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Рівень кредитоспроможності залежить від впливу несприятливих комерційних, фінансових та економічних умов.

Негативний прогноз вказує на можливість зниження рейтингу протягом року при збереженні негативних тенденцій і реалізації поточних ризиків.

Внесення до Контрольного списку рейтингів та зміна прогнозу кредитних рейтингів викликано невизначеністю відносно своєчасності сплати доходу за 5 купонним періодом випуску облігацій Краматорської міської ради серії 1-А.

Вилучення кредитних рейтингів з Контрольного списку рейтингів та їх подальший перегляд залежить безпосередньо від своєчасності та повноти виконання містом взятих на себе зобов’язань за облігаціями, з урахуванням можливих взаємних домовленостей з власниками облігацій щодо порядку здійснення платежів.

Контрольний список рейтингів призначений для інформування учасників фінансового ринку України про ймовірні зміни рейтингів у короткостроковому періоді. Внесення рейтингу до списку означає, що наразі Агентство розглядає питання про зміну рейтингу у зв'язку з подіями або тенденціями, що розвиваються, і які можуть істотно вплинути на кредитоспроможність власника цього рейтингу.

Інформацію про всі кредитні рейтинги, визначені агентством за Національною рейтинговою шкалою, наведено в інформаційних системах REUTERS і BLOOMBERG.

Для отримання докладнішої інформації:
Департамент інформації та комунікацій, Марина Проценко, тел.: (044) 490-25-50
mailto:info@credit-rating.com.ua

Профільний аналітичний відділ, Олена Самойлова, тел.: (044) 490-25-50
ESamoylova@credit-rating.com.ua

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути