Кредитний рейтинг випуску облігацій ТОВ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА» підтверджено на рівні uaА Кредитний рейтинг АТ «УКРАЇНСЬКИЙ БАНК РЕКОНСТРУКЦІЇ ТА РОЗВИТКУ» підтверджено на рівні uaА+ Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА-

Головна »  Події »  Новини агентства

Новини агентства

18.05.2010

Кредитний рейтинг ВАТ «ЕРДЕ БАНК» підвищено до рівня uaВВВ- (попередній)

Сьогодні незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» оголосило про підвищення довгострокового кредитного рейтингу ВАТ «ЕРДЕ БАНК» (м. Київ) з рівня uaВВ+ до рівня uaВВВ- (попередній) з прогнозом стабільний. Вперше рейтинг був визначений банку 25 лютого 2010 р. Для оновлення кредитного рейтингу агентство використовувало фінансову звітність ВАТ «ЕРДЕ БАНК» за 2007–2009 рр., а також внутрішню інформацію, надану банком у ході рейтингового процесу.

Позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом uaBBB характеризується достатньою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Рівень кредитоспроможності залежить від впливу несприятливих комерційних, фінансових та економічних умов. Знаки "+" і "-" позначають проміжні категорії рейтингу відносно основних категорій (рівнів).

Стабільний прогноз вказує на відсутність на поточний момент передумов для зміни рейтингу протягом року.

Попередній кредитний рейтинг означає рейтинг, що визначений з урахуванням можливості настання/ненастання подій, які можуть суттєво вплинути на кредитоспроможність об’єкта рейтингування. Цей рейтинг може бути підтверджено або змінено на підставі інформації, отриманої після настання/ненастання зазначених вище подій.

Підвищення рівня рейтингу обумовлене поліпшенням окремих показників фінансової установи (поліпшенням якості кредитного портфеля і зниженням концентрації депозитного портфеля), а також очікуваним збільшенням статного капіталу.

Інформацію про всі кредитні рейтинги, визначені агентством за Національною рейтинговою шкалою, наведено в інформаційних системах REUTERS та BLOOMBERG.

Для одержання детальнішої інформації:
Департамент інформації та комунікації, Марина Проценко, тел. (044) 490-25-50
MProtsenko@credit-rating.com.ua 
Профільний аналітичний відділ, Андрій Коноплястий, тел.: (044) 490-25-50
AKonoplyastiy@credit-rating.com.ua

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути