Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ГК «ЯРОВІТ» підтверджено на рівні uaBBB Кредитний рейтинг АТ «ІНГ Банк Україна» підтверджено на рівні uaAAА Кредитний рейтинг АТ «Універсал Банк» підтверджено на рівні uaAAА Кредитні рейтинги випусків облігацій ТОВ «Будспецсервіс» підтверджено на рівні uaBBB+ Кредитний рейтинг ПрАТ «СГ «ТАС» підтверджено на рівні uaAА Кредитний рейтинг Акціонерного банку «Південний» підтверджено на рівні uaАА Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено

Головна »  Аналітика »  Аналітика

Аналітика

03.07.2012

Економічний розвиток України (червень 2012 р.)

У щомісячному аналітичному огляді окреслено і проаналізовано основні факти, події і тенденції економіки нашої країни у першому місяці літа, що пройшов під акомпанемент Євро-2012 .

Держкомстат поліпшив показники зростання ВВП в першому кварталі 2012 року з 1.8% до 2.0%. Як і очікувалось, внутрішнє споживання - основний драйвер зростання.

Промислове виробництво в травні збільшилося на 1.0% р/р, краще за очікування ринку. Роздрібний товарообіг продовжує зростати.

У травні вперше з 2003 року в Україні зафіксована дефляція. Зниження цін на продукти харчування - головна причина.

Валютний ринок зберігає волатильність на тлі відносно збалансованих зовнішніх рахунків. Національний банк активно підтримує гривню.

Україна повністю розрахувалась по зобов'язаннях у червні, пік по зовнішніх виплатах пройдено.

Первинний ринок держборгу б'є рекорди за обсягами залучень в червні. Основний попит - валютні ОВДП.

Про це та інше Ви дізнаєтеся з щомісячного аналітичного огляду економічного розвитку України (червень 2012 р.) від рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг».

Детальніше...

Олексій Чорноротов
Начальник отдела корпоративных рейтингов
Оксана Пугачова
Старший финансовый аналитик
Галина Вінник
Начальник отдела рейтингов финансовых организаций

МОНІТОР

2011 #3(41) Кредит-Рейтингу 10 років

Архів

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути