Кредитний рейтинг Мирноградської міської територіальної громади підтверджено на рівні uaBBB Кредитний рейтинг АТ «АЛЬТБАНК» підвищено до рівня uaАА Кредитний рейтинг випуску облігацій ТОВ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА» підтверджено на рівні uaА Кредитний рейтинг АТ «УКРАЇНСЬКИЙ БАНК РЕКОНСТРУКЦІЇ ТА РОЗВИТКУ» підтверджено на рівні uaА+ Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА-

Головна »  Аналітика »  Аналітика

Аналітика

01.08.2012

Перше півріччя 2012: підсумки і тренди

У щомісячному огляді проаналізовані не лише основні тренди липня, але і показники за перші півроку в цілому, а також окреслені прогнози і перспективи економіки нашої країни на II півріччя 2012 року.

Промислове виробництво відновило падіння в червні (- 1.4% р/р), зростання першого півріччя погіршало до 0.4% р/р. Металургія і машинобудування - лідери падіння.

Будівництво та транспортний сектор стагнують. Роздрібний товарообіг продовжує радувати зростанням (+16% р/р в червні).

Дефляційні процеси зберігаються (- 1.2% р/р в червні). Зниження цін на продовольчу групу товарів - головна причина.

Попит на валюту продовжує перевищувати пропозицію в липні. Національний банк активно витрачає золотовалютні резерви на підтримку гривні (- 4.7% м/м в червні). Послаблення курсу гривни до кінця року практично не викликає сумнівів

Україна успішно розмістила єврооблігації на 2.0 млрд. дол. США в липні. Fitch підтвердило суверенний рейтинги України на рівні В, прогноз - "стабільний".

Первинний ринок держборгу демонструє слабку активність в липні. Уряд планує скоротити внутрішні запозичення в третьому кварталі цього року.

Про це та інше Ви дізнаєтеся з щомісячного аналітичного огляду економічного розвитку України (липень 2012 р.) від рейтингового агентства "Кредит-рейтинг".

Детальніше...

Галина Вінник
Начальник отдела рейтингов финансовых организаций
Оксана Пугачова
Старший финансовый аналитик
Олексій Чорноротов
Начальник отдела корпоративных рейтингов

МОНІТОР

2011 #3(41) Кредит-Рейтингу 10 років

Архів

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути