Кредитні рейтинги випусків облігацій ТОВ «Будспецсервіс» підтверджено на рівні uaBBB+ Кредитний рейтинг ПрАТ «СГ «ТАС» підтверджено на рівні uaAА Кредитний рейтинг Акціонерного банку «Південний» підтверджено на рівні uaАА Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитні рейтинги АТ «ТАСКОМБАНК» підтверджено на рівні uaААA Кредитний рейтинг АТ «БАНК «ГРАНТ» підтверджено на рівні uaАА Кредитний рейтинг АТ «МІБ» підтверджено на рівні uaВВВ+ Кредитний рейтинг Публічного акціонерного товариства «Науково-виробничий центр «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод» підтверджено на рівні uaАА+ Кредитний рейтинг АТ «Ідея Банк» підтверджено на рівні uaAА Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг АТ «ПУМБ» підтверджено на рівні uaААА Кредитні рейтинги АТ «БАНК «АВАНГАРД» підтверджено на рівні uaAAА Рейтинг ПрАТ СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ІНТЕР-ПОЛІС» підтверджено на рівні uaA

Головна »  Аналітика »  Аналітика

Аналітика

02.11.2012

Економічний розвиток України (жовтень 2012 р.)

У огляді проаналізовані основні макроекономічні показники, що характеризують стан та тенденції розвитку економіки України у жовтні 2012 року.

Промислове виробництво у вересні скоротилося на 7% р/р, перевершивши навіть найпесимістичніші очікування. Машинобудування і металургія - знову лідери падіння. Зростання хімічної галузі сповільнюється.

Інфляція у вересні склала 0.1% м/м, роздрібний товарообіг виріс у вересні на 16.0% р/р.

Транспорт, будівництво і сільське господарство продовжували упевнено занурюватися в рецесію (- 9.1%, - 4.6% та - 7% р/р, відповідно).

Ринковий курс гривні знизився на 3-4 коп. в жовтні, попит на долар зберігався високим. Ставки за гривневим ресурсом били нові рекорди цього року.

Україна почала переговори з МВФ про продовження програми співпраці на 2013 рік. Основна вимога фонду - підвищення тарифів на газ.

У жовтні первинний ринок держборгу не проявляв активності. Залишки єдиного казначейського рахунку на мінімальних з 2003 року рівнях.

Детальніше про це та інше Ви дізнаєтеся з щомісячного аналітичного огляду економічного розвитку України (жовтень 2012 р.) від рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг».

Детальніше...

Олексій Чорноротов
Начальник отдела корпоративных рейтингов
Галина Вінник
Начальник отдела рейтингов финансовых организаций
Оксана Пугачова
Старший финансовый аналитик
Світлана Рекрут
Начальник отдела финансовых проектов

МОНІТОР

2011 #3(41) Кредит-Рейтингу 10 років

Архів

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути