Кредитний рейтинг АТ «УКРАЇНСЬКИЙ БАНК РЕКОНСТРУКЦІЇ ТА РОЗВИТКУ» підтверджено на рівні uaА+ Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ГК «ЯРОВІТ» підтверджено на рівні uaBBB Кредитний рейтинг АТ «ІНГ Банк Україна» підтверджено на рівні uaAAА Кредитний рейтинг АТ «Універсал Банк» підтверджено на рівні uaAAА Кредитні рейтинги випусків облігацій ТОВ «Будспецсервіс» підтверджено на рівні uaBBB+ Кредитний рейтинг ПрАТ «СГ «ТАС» підтверджено на рівні uaAА Кредитний рейтинг Акціонерного банку «Південний» підтверджено на рівні uaАА Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено

Головна »  Аналітика »  Аналітика

Аналітика

28.01.2013

УКРАЇНСЬКА ЕКОНОМІКА - 2013: Скрутні часи попереду

Пропонуємо Вашій увазі черговий регулярний аналітичний огляд економіки України з оцінкою основних драйверів та прогнозами перспектив розвитку різних галузей народного господарства нашої країни в 2013 році.

2013 рік обіцяє бути ще одним непростим роком для української економіки, а зростання ВВП, за нашими оцінками, складе близько 1% р/р.

Нестабільний зовнішній попит і істотне зниження капітальних інвестицій після завершення чемпіонату Євро- 2012, дозволять Україні в 2013 році розраховувати в основному на приватний внутрішній попит, потенціал якого цього року, на нашу думку, набагато слабший за попередній.

Уповільнення зростання номінальних доходів реального сектора у поєднанні з інфляцією, що прискорилася (ми очікуємо 7.5% груд/груд), сприятиме уповільненню зростання реальних доходів населення. Крім того, більш жорстка соціальна політика держави і фактична відсутність зростання доходів працівників бюджетної сфери (передбачається 1.1% до грудня 2013 р.) будуть сприяти зниженню купівельної спроможності домогосподарств в цілому.

Промисловість, яка в 2012 р. скоротилася на 1.8% р/р, за нашими прогнозами, продовжить залишатися в негативній зоні як мінімум в першому півріччі 2013 року внаслідок слабкого попиту зовнішніх ринків і обмежених можливостей внутрішнього і за результатами 2013 року продемонструє зростання в 2.2% р/р.

У повній версії аналітичного огляду Ви знайдете детальний аналіз цих і інших чинників і тенденцій вітчизняної економіки з інфографікою, актуальні дані про стан торгового балансу країни, експертну оцінку бюджету України - 2013 і перспектив його виконання, прогнози макроекономічних показників в умовах реалізації різних сценаріїв розвитку подій.

Детальніше...

Світлана Рекрут
Начальник отдела финансовых проектов
Галина Вінник
Начальник отдела рейтингов финансовых организаций
Оксана Пугачова
Старший финансовый аналитик
Олексій Чорноротов
Начальник отдела корпоративных рейтингов

МОНІТОР

2011 #3(41) Кредит-Рейтингу 10 років

Архів

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути