Кредитний рейтинг АТ «УКРАЇНСЬКИЙ БАНК РЕКОНСТРУКЦІЇ ТА РОЗВИТКУ» підтверджено на рівні uaА+ Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ГК «ЯРОВІТ» підтверджено на рівні uaBBB Кредитний рейтинг АТ «ІНГ Банк Україна» підтверджено на рівні uaAAА Кредитний рейтинг АТ «Універсал Банк» підтверджено на рівні uaAAА Кредитні рейтинги випусків облігацій ТОВ «Будспецсервіс» підтверджено на рівні uaBBB+ Кредитний рейтинг ПрАТ «СГ «ТАС» підтверджено на рівні uaAА Кредитний рейтинг Акціонерного банку «Південний» підтверджено на рівні uaАА Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено

Головна »  Аналітика »  Аналітика

Аналітика

13.01.2014

Фармацевтичний ринок України за І півріччя 2013 року

Протягом останніх років фармринок України у цілому характеризувався стабільними темпами зростання (у середньому на 15-20% щорічно), проте у 2010-2011 рр. спостерігалось несуттєве уповільнення цієї динаміки. При цьому слід зазначити, що рівень споживання лікарських засобів на душу населення в Україні залишається досить низьким у порівнянні з європейськими країнами (витрати на медичні препарати займають 4-5 місце у загальній структурі витрат домогосподарств України - близько 60 дол. США на рік).
Загальний обсяг фармацевтичного ринку України за результатами І півріччя 2013 року склав 17,2 млрд. грн., що на 15,0 в.п. перевищує результати перших шести місяців 2012 року. При цьому, у натуральному вимірі обсяг ринку становив 984 млн. умовних упаковок, що на 4,8 в.п. перевищує аналогічний показник І півріччя 2012 року, тобто спостерігається подальше збереження позитивної тенденції помірного росту обсягів продажів.
Детальніше про стан, перспективи та особливості функціонування та дердавного регулювання фармацевтичного ринку України читайте у аналітичному огляді агентства "Кредит-Рейтинг".

Детальніше...

Олексій Чорноротов
Начальник отдела корпоративных рейтингов

МОНІТОР

2011 #3(41) Кредит-Рейтингу 10 років

Архів

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути