Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ГК «ЯРОВІТ» підтверджено на рівні uaBBB Кредитний рейтинг АТ «ІНГ Банк Україна» підтверджено на рівні uaAAА Кредитний рейтинг АТ «Універсал Банк» підтверджено на рівні uaAAА Кредитні рейтинги випусків облігацій ТОВ «Будспецсервіс» підтверджено на рівні uaBBB+ Кредитний рейтинг ПрАТ «СГ «ТАС» підтверджено на рівні uaAА Кредитний рейтинг Акціонерного банку «Південний» підтверджено на рівні uaАА Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено

Головна »  Аналітика »  Експертна думка

Експертна думка

08.02.2011

Страховий ринок стає більш прозорим

Результати проведеного агентством «Кредит-Рейтинг» дослідження страхового ринку України свідчать про підвищення ступеню прозорості ринку за підсумками 2010 року. Агентство проаналізувало якість розкриття найбільшими страховиками інформації про свою діяльність у відкритих джерелах, зокрема, на корпоративних веб-сайтах. Страхові компанії почали краще розкривати дані, які необхідні стороннім користувачам інформації для оцінки їх надійності та платоспроможності. Доступнішою стала інформація про власників і керівництво страховиків, структуру їх доходів і витрат, а також про клієнтів і партнерів.

За результатами дослідження були визначені 3 найбільш прозорі страхові компанії України. Підсумки дослідження будуть представлені на VII Міжнародній Карпатській страховій конференції, яка відбудеться в м. Яремче 14-17 лютого поточного року.

Інформацію про всі рейтинги, визначені агентством, наведено в інформаційних системах REUTERS і BLOOMBERG.

Для одержання детальнішої інформації:
Департамент інформації та комунікації, Марина Проценко, тел. (044) 490-25-50
MProtsenko@credit-rating.com.ua
Департамент розвитку методології та перспективних досліджень, Диляра Мустафаєва,
тел.: (044) 490-25-50
DMustafaeva@credit-rating.com.ua

МОНІТОР

2011 #3(41) Кредит-Рейтингу 10 років

Архів

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути