Кредитний рейтинг Мирноградської міської територіальної громади підтверджено на рівні uaBBB Кредитний рейтинг АТ «АЛЬТБАНК» підвищено до рівня uaАА Кредитний рейтинг випуску облігацій ТОВ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА» підтверджено на рівні uaА Кредитний рейтинг АТ «УКРАЇНСЬКИЙ БАНК РЕКОНСТРУКЦІЇ ТА РОЗВИТКУ» підтверджено на рівні uaА+ Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА-

Головна »  Аналітика »  Експертна думка

Експертна думка

18.03.2011

Звернення генерального директора до клієнтів

Шановні клієнти, партнери і користувачі продуктів агентства!

Звертаємося до Вас у зв'язку з резонансними подіями останніх днів щодо правового поля діяльності рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг».

Надання рейтингових послуг не є ліцензійним видом діяльності, а статус уповноваженого агентства, який надається ДКЦПФР, дозволяє визначати кредитні рейтинги, отримання яких обов'язково відповідно до закону. Наше агентство в повному обсязі продовжує виконувати свої функції та договірні зобов'язання.

Агентство «Кредит-Рейтинг» оскаржило в судовому порядку рішення ДКЦПФР, яким наше агентство було позбавлене статусу уповноваженого,як незаконне і прийняте з грубими порушеннями норм матеріального і процесуального права. Ми маємо намір в найкоротші терміни добитися скасування цього рішення ДКЦПФР. Про результати розгляду даної справи ми негайно проінформуємо всіх зацікавлених осіб.

Інформуємо Вас, що незалежно від результатів оскарження зазначеного рішення:

· всі кредитні рейтинги, які були раніше визначені агентством «Кредит-Рейтинг», є дійсними і можуть використовуватися як клієнтами агентства, так і інвесторами, у тому числі страховими компаніями для формування страхових резервів відповідно до вимог чинного законодавства України;

· агентство «Кредит-Рейтинг» продовжує проводити планові оновлення всіх визначених рейтингів і визначення нових рейтингів, які не підпадають під визначення обов'язкових;

· визначення нових рейтингів облігацій тимчасово призупинено до отримання роз'яснень ДКЦПФР відносно наявності обов'язковості їх визначення (попередні рішення ДКЦПФР були направлені на скасування обов'язкового рейтингування випусків облігацій).

Ми щиро вдячні за підтримку, яка висловлюється нашими клієнтами, об'єднаннями учасників фінансового ринку і користувачами наших рейтингових оцінок. Впевнені в тому, що довіра до наших рейтингів ґрунтується, в першу чергу, на репутації агентства «Кредит-Рейтинг» як незалежного і об'єктивного постачальника якісної аналітичної інформації на фінансовому ринку України. Ми також звертаємо увагу, що наявність статусу уповноваженого не робить істотного впливу на можливості щодо визначення кредитних рейтингів, попит на які має ринковий характер.

Станіслав ДУБКО

МОНІТОР

2011 #3(41) Кредит-Рейтингу 10 років

Архів

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути