Кредитний рейтинг випуску облігацій ТОВ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА» підтверджено на рівні uaА Кредитний рейтинг АТ «УКРАЇНСЬКИЙ БАНК РЕКОНСТРУКЦІЇ ТА РОЗВИТКУ» підтверджено на рівні uaА+ Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА-

Головна »  Аналітика »  Експертна думка

Експертна думка

09.07.2013

«Кредит-Рейтинг» та TRData оголошують про початок співпраці

Незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» та компанія TRData оголошують про початок співпраці.

Відтепер уся найцікавіша і найактуальніша інформація від лідера українського ринку рейтингових послуг буде оперативно і в зручній формі публікуватися в системі TRData.

TRData - інформаційно-трейдингова платформа для професійних трейдерів, брокерів і аналітиків, вітчизняний аналог терміналів Bloomberg і Reuters, розроблений для країн СНД.

У TRData в режимі реального часу представлені дані по локальному грошовому ринку і ринку форекс від провідних українських банків, позабіржові котирування по облігаціях, аналітика від провідних українських банків, рейтингових агентств і інвестиційних компаній, дані зі світових ринків і інша інформація.

Агентство «Кредит-Рейтинг» - перше в Україні (з 2001 року) спеціалізоване рейтингове агентство, що надає послуги в області незалежної оцінки кредитоспроможності суб'єктів запозичень з визначенням кредитних рейтингів за Національною рейтинговою шкалою.

Клієнтами і партнерами «Кредит-Рейтинг» є понад 1000 українських підприємств різних галузей, банків, страхових компаній, органів місцевого самоврядування. Окрім новин про визначення і оновлення кредитних рейтингів цим організаціям, а також рейтингів надійності депозитів банків і страхових компаній, користувачі системи TRData зможуть ознайомитися з регулярними авторськими аналітичними оглядами і прогнозами ситуації в економіці України в цілому і її окремих секторах, експертними думками і коментарями аналітиків агентства, новими продуктами і послугами компанії.

«Інформація про усі рейтинги, визначені нашим агентством, вже протягом тривалого часу публікується в інформаційних системах REUTERS і BLOOMBERG, - коментує подію Генеральний директор «Кредит-Рейтинг» Андрій Шевченко. -  Ми дуже раді початку співпраці з компанією TRData, яка, сподіваємося, буде продуктивною і корисною. Пишаємося тим, що система - український продукт і бажаємо її розробникам подальшого розвитку і вдосконалення».

Для отримання більш докладної інформації звертайтесь, будь ласка:
Рейтингове агетство «Кредит-Рейтинг», PR-менеджер Роман Бураковський, тел. (044) 490-25-50,
R.Burakovsky@credit-rating.com.ua
Компанія TRData, Юлія Спориш, тел.: (044) 507-25-46
Julia@trdata.com

МОНІТОР

2011 #3(41) Кредит-Рейтингу 10 років

Архів

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути