Кредитний рейтинг Мирноградської міської територіальної громади підтверджено на рівні uaBBB Кредитний рейтинг АТ «АЛЬТБАНК» підвищено до рівня uaАА Кредитний рейтинг випуску облігацій ТОВ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА» підтверджено на рівні uaА Кредитний рейтинг АТ «УКРАЇНСЬКИЙ БАНК РЕКОНСТРУКЦІЇ ТА РОЗВИТКУ» підтверджено на рівні uaА+ Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА-

Головна »  Події »  Новини агентства

Новини агентства

09.02.2009

Кредитний рейтинг міста Краматорськ внесено до Контрольного списку рейтингів

незалежне рейтингове агентство "Кредит-Рейтинг" оголосило про внесення довгострокового кредитного рейтингу міста Краматорськ та випуску відсоткових облігацій (серія 1-А) Краматорської міської ради на суму 15 млн. грн. до Контрольного списку рейтингів . Прогноз рейтингів змінено зі стабільного на негативний.

Позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом uaBBB характеризується достатньою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Рівень кредитоспроможності залежить від впливу несприятливих комерційних, фінансових та економічних умов.

Негативний прогноз вказує на можливість зниження рейтингу протягом року при збереженні негативних тенденцій і реалізації поточних ризиків.

Внесення до Контрольного списку та зміна прогнозу кредитних рейтингів викликано невизначеністю відносно своєчасності сплати доходу за 1 купонним періодом випуску облігацій Краматорської міської ради серії 1-А. За інформацією рейтингового агентства, місто має в наявності необхідний обсяг грошових коштів, але з певних причин технічного характеру проводить переговори з основними власниками облігацій щодо відстрочення виплат.

Вилучення кредитних рейтингів з Контрольного списку та їх подальший перегляд залежить безпосередньо від своєчасності та повноти виконання взятих на себе зобовязань за облігаціями, з урахуванням можливих взаємних домовленостей з власниками облігацій щодо порядку здійснення платежів.

Контрольний список рейтингів призначений для інформування учасників фінансового ринку України про ймовірні зміни рейтингів у короткостроковому періоді. Внесення рейтингу до списку означає, що наразі Агентство розглядає питання про зміну рейтингу у зв'язку з подіями або тенденціями, що розвиваються, і які можуть істотно вплинути на кредитоспроможність власника цього рейтингу.

Інформацію про всі кредитні рейтинги, визначені агентством за Національною рейтинговою шкалою, наведено на інтернет-сайті www.credit-rating.ua, а також в інформаційних системах REUTERS і BLOOMBERG.

Для отримання докладнішої інформації:
Департамент інформації та комунікацій, Марина Проценко, тел.: (044) 490-25-50
MProtsenko@credit-rating.com.ua

Профільний аналітичний відділ, Олена Самойлова, тел.: (044) 490-25-50
ESamoylova@credit-rating.com.ua

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути