Кредитний рейтинг Мирноградської міської територіальної громади підтверджено на рівні uaBBB Кредитний рейтинг АТ «АЛЬТБАНК» підвищено до рівня uaАА Кредитний рейтинг випуску облігацій ТОВ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА» підтверджено на рівні uaА Кредитний рейтинг АТ «УКРАЇНСЬКИЙ БАНК РЕКОНСТРУКЦІЇ ТА РОЗВИТКУ» підтверджено на рівні uaА+ Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА-

Головна »  Події »  Новини агентства

Новини агентства

18.02.2009

МАУП визначено кредитний рейтинг позичальника на рівні uaВВВ+

Сьогодні незалежне рейтингове агентство "Кредит-Рейтинг" оголосило про визначення довгострокового кредитного рейтингу позичальника uaВВВ+ Міжрегіональній Академії управління персоналом (у формі АТЗТ) (м. Київ). Основним напрямом діяльності компанії є підготовка та перепідготовка фахівців різних освітньо-кваліфікаційних рівнів і науково-педагогічних кадрів. У ході аналізу агентство використовувало фінансову звітність МАУП (у формі АТЗТ), а також внутрішню інформацію, надану компанією у ході рейтингового процесу.

Позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом uaBBB характеризується достатньою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Рівень кредитоспроможності залежить від впливу несприятливих комерційних, фінансових та економічних умов. Знаки "+" і "-" позначають проміжні категорії рейтингу щодо основних категорій (рівнів).

Фактори, що сприяють підвищенню кредитного рейтингу:

  • МАУП (у формі АТЗТ) входить до числа найбільших в Україні вищих навчальних закладів за кількістю студентів (понад 34 тис. осіб) та має найбільшу регіональну мережу філіалів, відділень і представництв;
  • незначний рівень боргового навантаження: станом на 30.09.2008 р. співвідношення чистого боргу до показника EBITDA, розрахованого за підсумками попередніх 12 місяців, склало 0,81.

Фактори, що обмежують підвищення кредитного рейтингу:

  • значна залежність вищих навчальних закладів від державного регулювання;
  • скорочення кількості студентів МАУП (у формі АТЗТ) протягом 9 місяців 2008 р. на 17,7%.

Інформацію про всі кредитні рейтинги, визначені агентством за Національною рейтинговою шкалою, наведено в інформаційних системах REUTERS та BLOOMBERG.

Для одержання детальнішої інформації:
Департамент інформації та комунікації, Марина Проценко, тел. (044) 490-25-50
MProtsenko@credit-rating.com.ua
Профільний аналітичний відділ, Дмитро Мельник, тел.: (044) 490-25-50
DMelnik@credit-rating.com.ua

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути