Кредитний рейтинг випуску облігацій ТОВ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА» підтверджено на рівні uaА Кредитний рейтинг АТ «УКРАЇНСЬКИЙ БАНК РЕКОНСТРУКЦІЇ ТА РОЗВИТКУ» підтверджено на рівні uaА+ Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА-

Головна »  Події »  Новини агентства

Новини агентства

10.03.2009

Запланованому випуску облігацій ТОВ «ПРОЕКТ МАЙСТЕР» визначено кредитний рейтинг uaССС

Сьогодні незалежне рейтингове агентство "Кредит-Рейтинг" оголосило про визначення довгострокового кредитного рейтингу uaССС запланованому випуску іменних відсоткових облігацій (серії В-L) ТОВ "ПРОЕКТ МАЙСТЕР" (м. Київ) на суму 250 млн. грн. терміном обігу до 27.03.2014 р. Основним напрямом діяльності компанії є надання в оренду офісних приміщень. У ході аналізу агентство використовувало фінансову звітність ТОВ "ПРОЕКТ МАЙСТЕР" за 2005-2007 рр. та 9 місяців 2008 р., а також внутрішню інформацію, надану емітентом у ході рейтингового процесу.

Позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом uaCCC характеризується дуже низькою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Існує потенційна імовірність дефолту.

Фактори, що сприяють підвищенню кредитного рейтингу:

  • зростання за підсумками 9 місяців 2008 р., порівняно з відповідним періодом 2007 р., чистого доходу від реалізації послуг на 29,4%, до 12,6 млн. грн., чистого прибутку у 3,6 рази, до 3,2 млн. грн.

Фактори, що обмежують підвищення кредитного рейтингу:

  • негативні тенденції на ринку нерухомості України;
  • очікуване зростання боргового навантаження емітента (обсяг запланованого випуску облігацій 250 млн. грн.).

Інформацію про всі кредитні рейтинги, визначені агентством за Національною рейтинговою шкалою, наведено на в інформаційних системах REUTERS та BLOOMBERG.

Для одержання детальнішої інформації:
Департамент інформації та комунікації, Марина Проценко, тел. (044) 490-25-50
MProtsenko@credit-rating.com.ua
Профільний аналітичний відділ, Олена Кучерява , тел.: (044) 490-25-50
EKucheryavaya@credit-rating.com.ua

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути