Кредитний рейтинг випуску облігацій ТОВ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА» підтверджено на рівні uaА Кредитний рейтинг АТ «УКРАЇНСЬКИЙ БАНК РЕКОНСТРУКЦІЇ ТА РОЗВИТКУ» підтверджено на рівні uaА+ Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА-

Головна »  Події »  Новини агентства

Новини агентства

16.03.2009

Кредитний рейтинг АКБ «Європейський» та випуску облігацій знижено до рівня uaВВ

Сьогодні незалежне рейтингове агентство "Кредит-Рейтинг" оголосило про зниження довгострокового кредитного рейтингу АКБ "Європейський" (м. Київ) та випуску іменних відсоткових облігацій (серія А) на суму 20 млн. грн. терміном обігу до 11.09.2009 р. з рівня uaBBB- до рівня uaBB. Прогноз рейтингів негативний.

Раніше агентство у звязку із погіршенням платоспроможності банка змінило прогноз зі стабільного на негативний . Подальше погіршення платоспроможності стало підставою для зниження рейтингу до спекулятивного рівня.

Позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом uaBB характеризується кредитоспроможністю нижчою ніж достатня порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Висока залежність рівня кредитоспроможності від впливу несприятливих комерційних, фінансових та економічних умов. Знаки "+" і "-" позначають проміжні категорії рейтингу щодо основних категорій (рівнів).

Негативний прогноз вказує на можливість зниження рейтингу протягом року при збереженні негативних тенденцій і реалізації поточних ризиків.

Інформацію про всі кредитні рейтинги, визначені агентством за Національною рейтинговою шкалою, наведено в інформаційних системах REUTERS та BLOOMBERG.

Для одержання детальнішої інформації:
Департамент інформації та комунікації, Марина Проценко, тел. (044) 490-25-50
MProtsenko@credit-rating.com.ua
Профільний аналітичний відділ, Андрій Коноплястий, тел.: (044) 490-25-50
AKonoplyastiy@credit-rating.com.ua

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути