Кредитний рейтинг випуску облігацій ТОВ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА» підтверджено на рівні uaА Кредитний рейтинг АТ «УКРАЇНСЬКИЙ БАНК РЕКОНСТРУКЦІЇ ТА РОЗВИТКУ» підтверджено на рівні uaА+ Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА-

Головна »  Події »  Новини агентства

Новини агентства

23.03.2009

Кредитний рейтинг випуску облігацій ТОВ «Кримська юридична група» знижено до рівня uaВ-

Сьогодні незалежне рейтингове агентство "Кредит-Рейтинг" оголосило про зниження довгострокового кредитного рейтингу випуску іменних цільових облігацій (серії А-Х) ТОВ "Кримська юридична група" (м. Алушта, АР Крим) на суму 87 млн. грн. терміном обігу до 30.06.2009 р. з рівня uaВ+ до рівня uaВ- із збереженням прогнозу "негативний".

Зниження рейтингу ТОВ "Кримська юридична група" обумовлено високою залежністю емітента від позикових коштів та наявністю прострочених зобовязань за кредитним портфелем компанії. На рішення щодо зниження кредитного рейтингу також вплинула затримка у ході виконання будівельних робіт за проектом будівництва житлового комплексу у м. Алушті по вул. Жовтневій у районі житлового будинку 32, для фінансування якого було здійснено випуск цільових облігацій серій А-Х.

Позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом uaB характеризується низькою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Дуже висока залежність рівня кредитоспроможності від впливу несприятливих комерційних, фінансових та економічних умов. Знаки "+" і "-" позначають проміжні категорії рейтингу щодо основних категорій (рівнів).

Негативний прогноз вказує на можливість зниження рейтингу протягом року при збереженні негативних тенденцій і реалізації поточних ризиків

Інформацію про всі кредитні рейтинги, визначені агентством за Національною рейтинговою шкалою, наведено в інформаційних системах REUTERS та BLOOMBERG.

Для одержання детальнішої інформації:
Департамент інформації та комунікації, Марина Проценко, тел. (044) 490-25-50
MProtsenko@credit-rating.com.ua
Профільний аналітичний відділ, Андрій Кулик, тел.: (044) 490-25-50
AKulik@credit-rating.com.ua

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути