Кредитний рейтинг випуску облігацій ТОВ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА» підтверджено на рівні uaА Кредитний рейтинг АТ «УКРАЇНСЬКИЙ БАНК РЕКОНСТРУКЦІЇ ТА РОЗВИТКУ» підтверджено на рівні uaА+ Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА-

Головна »  Події »  Новини агентства

Новини агентства

26.03.2009

Кредитний рейтинг випуску облігацій ТОВ «БГ «Ратибор» підвищено до рівня uaВВ

Сьогодні незалежне рейтингове агентство "Кредит-Рейтинг" оголосило про підвищення довгострокового кредитного рейтингу випуску іменних цільових облігацій (серії B-С) ТОВ "Будівельна Група "Ратибор" на суму 60 млн. грн. терміном обігу до 31.01.2010 р. з рівня uaВ до рівня uaВВ. Основним напрямом діяльності компанії є інвестиційно-будівельний. Наразі ТОВ "БГ "Ратибор" реалізує проект будівництва офісно-житлового комплексу в м. Дніпропетровську. Для оновлення кредитного рейтингу агентство використовувало фінансову звітність ТОВ "БГ "Ратибор" за ІV квартал та 2008 р. загалом, а також внутрішню інформацію, надану емітентом у ході рейтингового процесу.

Позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом uaBB характеризується кредитоспроможністю нижчою ніж достатня порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Висока залежність рівня кредитоспроможності від впливу несприятливих комерційних, фінансових та економічних умов.

Фактори, що сприяють підвищенню кредитного рейтингу:

  • введення в експлуатацію офісно-житлового комплексу по проспекту К. Маркса-вул. Сімферопольській у м. Дніпропетровську, приміщення в якому мають бути передані за випуском цільових облігацій серій В, С.

Фактори, що обмежують підвищення кредитного рейтингу:

  • відсутність у емітента досвіду погашення цільових облігацій шляхом надання приміщень їх власникам;
  • нестабільні результати фінансово-господарської діяльності емітента протягом останніх років;
  • неврегульованість і мінливість системи законодавчого регулювання та оподаткування операцій, пов`язаних з будівництвом та залученням фінансування.

Інформацію про всі кредитні рейтинги, визначені агентством за Національною рейтинговою шкалою, наведено в інформаційних системах REUTERS та BLOOMBERG.

Для одержання детальнішої інформації:
Департамент інформації та комунікації, Марина Проценко, тел. (044) 490-25-50
MProtsenko@credit-rating.com.ua
Профільний аналітичний відділ, Андрій Кулик, тел.: (044) 490-25-50
AKulik@credit-rating.com.ua

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути