Кредитний рейтинг випуску облігацій ТОВ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА» підтверджено на рівні uaА Кредитний рейтинг АТ «УКРАЇНСЬКИЙ БАНК РЕКОНСТРУКЦІЇ ТА РОЗВИТКУ» підтверджено на рівні uaА+ Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА-

Головна »  Події »  Новини агентства

Новини агентства

21.04.2009

Кредитний рейтинг КБ ТОВ «Місто Банк» знижено до рівня uaВВВ-

Сьогодні рейтингове агентство "Кредит-Рейтинг" оголосило про зниження довгострокового кредитного рейтингу ТОВ КБ  "Місто Банк" (м. Одеса) з рівня uaВВВ до рівня uaВВВ-. Прогноз рейтингу - негативний. Агентство також внесло кредитний рейтинг банку до Контрольного списку рейтингів . Для оновлення кредитного рейтингу агентство використовувало фінансову звітність ТОВ КБ  "Місто Банк" за 20072008 рр., а також внутрішню інформацію, надану банком у ході рейтингового процесу.

Позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом uaBBB характеризується достатньою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Рівень кредитоспроможності залежить від впливу несприятливих комерційних, фінансових та економічних умов . Знаки "+" і "-" позначають проміжні категорії рейтингу відносно основних категорій (рівнів).

Негативний прогноз вказує на можливість зниження рейтингу протягом року при збереженні негативних тенденцій і реалізації поточних ризиків.

Контрольний список рейтингів призначений для інформування учасників фінансового ринку України про можливі зміни рейтингів у короткостроковому періоді. Внесення рейтингу в список означає, що наразі Агентство розглядає питання про зміну рейтингу у зв'язку з подіями або тенденціями, що розвиваються, і які можуть істотно вплинути на кредитоспроможність власника цього рейтингу.

Фактори, що сприяють підвищенню кредитного рейтингу :

  • очікуване покращення показників капіталізації (наразі кошти в сумі 23,2 млн. грн. обліковуються як незареєстровані внески акціонерів);
  • прийнятні значення більшості фінансових показників, які характеризують основні аспекти діяльності банку.

Фактори, що обмежують підвищення кредитного рейтингу :

Інформацію про всі кредитні рейтинги, визначені агентством за Національною рейтинговою шкалою, наведено в інформаційних системах REUTERS та BLOOMBERG.

Для одержання детальнішої інформації:
Департамент інформації та комунікації, Марина Проценко, тел. (044) 490-25-50
MProtsenko@credit-rating.com.ua
Профільний аналітичний відділ, Андрій Коноплястий, тел.: (044) 490-25-50
AKonoplyastiy@credit-rating.com.ua

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути