Кредитний рейтинг випуску облігацій ТОВ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА» підтверджено на рівні uaА Кредитний рейтинг АТ «УКРАЇНСЬКИЙ БАНК РЕКОНСТРУКЦІЇ ТА РОЗВИТКУ» підтверджено на рівні uaА+ Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА-

Головна »  Події »  Новини агентства

Новини агентства

21.04.2009

Кредитні рейтинги ТОВ «Інсахарпром-К» знижено до рівня uaD

Сьогодні рейтингове агентство "Кредит-Рейтинг" оголосило про зниження довгострокового кредитного рейтингу ТОВ "Інсахарпром-К" (м. Одеса) і випуску іменних відсоткових облігацій (серія А) на суму 50 млн. грн. терміном обігу до 21.04.2010 р. з рівня uaССС до рівня uaD.

Кредитний рейтинг uaD позначає дефолт. Виплата відсотків і основної суми за борговими зобов'язаннями позичальника припинена до настання строку платежу без досягнення згоди з кредиторами щодо реструктуризації заборгованості.

Зниження кредитних рейтингів зумовлене тим, що у рейтингового агентства відсутні документи, що підтверджують досягнення згоди з кредиторами щодо реструктуризації заборгованості та своєчасності погашення зобовязань підприємства, а саме виплати відсоткового доходу за облігаціями серії А, яка мала відбутися 25.01.2009 р.

Інформацію про всі кредитні рейтинги, визначені агентством за Національною рейтинговою шкалою, наведено в інформаційних системах REUTERS та BLOOMBERG.

Для одержання детальнішої інформації:
Департамент інформації та комунікації, Марина Проценко, тел. (044) 490-25-50
MProtsenko@credit-rating.com.ua
Профільний аналітичний відділ, Катерина Васіна, тел.: (044) 490-25-50
EVasina@credit-rating.com.ua

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути