Кредитний рейтинг випуску облігацій ТОВ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА» підтверджено на рівні uaА Кредитний рейтинг АТ «УКРАЇНСЬКИЙ БАНК РЕКОНСТРУКЦІЇ ТА РОЗВИТКУ» підтверджено на рівні uaА+ Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА-

Головна »  Події »  Новини агентства

Новини агентства

07.05.2009

Кредитні рейтинги ТОВ «Караван» знижено до рівня uaССС

Сьогодні незалежне рейтингове агентство "Кредит-Рейтинг" оголосило про зниження довгострокового кредитного рейтингу ТОВ "Караван" (м. Київ) і випуску іменних відсоткових облігацій (серія С) на суму 130 млн. грн. терміном обігу 3 роки з рівня uaВВ до рівня uaССС. Кредитний рейтинг вилучений з Контрольного списку рейтингів. Прогноз рейтингів - негативний. Агентство також призупинило довгостроковий кредитний рейтинг випуску відсоткових облігацій (серія А) на суму 30 млн. грн. у зв'язку із закінченням строку погашення.

Зниження кредитного рейтингу зумовлено тим, що компанія в повному обсязі не виконала зобов'язання за облігаціями серії А, погашення яких мало було відбутися 06.05.2009 р. Подальша зміна довгострокового кредитного рейтингу ТОВ "Караван" і його боргового інструменту залежатиме від можливого досягнення угоди з кредиторами про реструктуризацію заборгованості та своєчасності погашення зобов'язань підприємства й надалі.

Позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом uaCCC характеризується дуже низькою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Існує потенційна імовірність дефолту .

Негативний прогноз вказує на можливість зниження рейтингу протягом року при збереженні негативних тенденцій і реалізації поточних ризиків.

Інформацію про всі кредитні рейтинги, визначені агентством за Національною рейтинговою шкалою, наведено в інформаційних системах REUTERS та BLOOMBERG.

Для одержання детальнішої інформації:
Департамент інформації та комунікації, Марина Проценко, тел. (044) 490-25-50
MProtsenko@credit-rating.com.ua
Профільний аналітичний відділ, Андрій Кулик, тел.: (044) 490-25-50
AKulik@credit-rating.com.ua

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути