Кредитний рейтинг Мирноградської міської територіальної громади підтверджено на рівні uaBBB Кредитний рейтинг АТ «АЛЬТБАНК» підвищено до рівня uaАА Кредитний рейтинг випуску облігацій ТОВ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА» підтверджено на рівні uaА Кредитний рейтинг АТ «УКРАЇНСЬКИЙ БАНК РЕКОНСТРУКЦІЇ ТА РОЗВИТКУ» підтверджено на рівні uaА+ Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА-

Головна »  Події »  Новини агентства

Новини агентства

29.05.2009

Кредитні рейтинги міста Вінниці виключено з Контрольного списку рейтингів

Сьогодні незалежне рейтингове агентство "Кредит-Рейтинг" оголосило про виведення із Контрольного списку рейтингів довгострокового кредитного рейтингу міста Вінниці та випусків відсоткових облігацій (серії 1-А, 1-В, 1-С, 1-D, 1-E, 1-F) Вінницької міської ради на суму 45 млн. грн., а також підтвердження всіх рейтингів на рівні uaBBB-. Прогноз рейтингів негативний.

Виведення кредитних рейтингів з Контрольного списку рейтингів повязано з проведенням 28 травня 2009 р. реструктуризації випуску муніципальних облігації серії С на суму 4 млн. грн. у повному обсязі. Реструктуризацію було проведено до моменту настання розрахунків за зобовязаннями з дотриманням усіх вимог, які визначені чинним законодавством України.

Позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом uaBBB характеризується достатньою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Рівень кредитоспроможності залежить від впливу несприятливих комерційних, фінансових та економічних умов. Знаки + або - позначають проміжні категорії (рівні) рейтингу відносно основних категорій (рівнів) .

Негативний прогноз вказує на можливість зниження рейтингу протягом року при збереженні негативних тенденцій і реалізації поточних ризиків, зокрема низького рівня виконання у 2008 році та січні-травні поточного року річного плану надходжень до бюджету міста та погіршення його ліквідності, подальшого зниження попиту та, як наслідок, цін на земельні ділянки і майно комунальної власності, спричинене загальною негативною макроекономічною динамікою у країні, що впливатиме на обсяги надходжень до бюджету розвитку та може ускладнити процес акумулювання бюджетних ресурсів.

Контрольний список рейтингів призначений для інформування учасників фінансового ринку України про ймовірні зміни рейтингів у короткостроковому періоді. Внесення рейтингу до списку означає, що наразі Агентство розглядає питання про зміну рейтингу у зв'язку з подіями або тенденціями, що розвиваються, і які можуть істотно вплинути на кредитоспроможність власника цього рейтингу.

Інформацію про всі кредитні рейтинги, визначені агентством за Національною рейтинговою шкалою, наведено кож в інформаційних системах REUTERS і BLOOMBERG.

Для отримання докладнішої інформації:
Департамент інформації та комунікацій, Марина Проценко, тел.: (044) 490-25-50
MProtsenko@credit-rating.com.ua

Профільний аналітичний відділ , Олена Самойлова, тел.: (044) 490-25-50
ESamoylova@credit-rating.com.ua

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути