Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ГК «ЯРОВІТ» підтверджено на рівні uaBBB Кредитний рейтинг АТ «ІНГ Банк Україна» підтверджено на рівні uaAAА Кредитний рейтинг АТ «Універсал Банк» підтверджено на рівні uaAAА Кредитні рейтинги випусків облігацій ТОВ «Будспецсервіс» підтверджено на рівні uaBBB+ Кредитний рейтинг ПрАТ «СГ «ТАС» підтверджено на рівні uaAА Кредитний рейтинг Акціонерного банку «Південний» підтверджено на рівні uaАА Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено

Головна »  Події »  Новини агентства

Новини агентства

17.08.2009

Потенціал і перспективи монофункціональних міст в умовах кризи

На думку агентства «Кредит-Рейтинг», кредитоспроможність більшості монофункціональних міст, що мають кредитний рейтинг за Національною рейтинговою шкалою, залишається на прийнятному рівні. Це пов'язане з галузевою специфікою містоутворюючих підприємств, які поки суттєво не підпали під вплив наслідків промислово-фінансової кризи. Помірне боргове навантаження позичальників цієї групи, а також сформована в останні роки кредитна культура органів місцевої влади створюють деякий запас фінансової міцності монофункціональних міст, що й визначає їхню кредитоспроможність на сьогодні.

У раніше опублікованих матеріалах ми висвітлювали основні проблеми, які зараз гостро стоять перед промисловими містами в контексті виконання своїх боргових зобов'язань. У дослідженні представлена думка агентства щодо впливу економічного спаду в економіці країни на соціально-економічний розвиток монофункціональних міст та основних факторів, що визначають у цей час кредитоспроможність останніх.

Потенціал і перспективи монофункціональних міст в умовах кризи (російською мовою)

Інформацію про всі кредитні рейтинги, визначені агентством за національною рейтинговою шкалою, наведено  в інформаційних системах REUTERS і BLOOMBERG.

Для одержання детальнішої інформації:
Департамент інформації та комунікації, Марина Проценко, тел.: (044) 490-25-50
MProtsenko@credit-rating.com.ua
Профільний аналітичний відділ, Павло Трощинський, тел.: (044) 490-25-50
PТroschinskiy@credit-rating.com.ua

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути