Кредитний рейтинг випуску облігацій ТОВ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА» підтверджено на рівні uaА Кредитний рейтинг АТ «УКРАЇНСЬКИЙ БАНК РЕКОНСТРУКЦІЇ ТА РОЗВИТКУ» підтверджено на рівні uaА+ Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА-

Головна »  Події »  Новини агентства

Новини агентства

01.04.2010

Рейтингові новини агентства «Кредит-Рейтинг»

У березні агентством «Кредит-Рейтинг» був визначений 1 кредитний рейтинг, 5 рейтингів знижено, 10 рейтингів підвищено, прогнози 22 рейтингів змінено, 32 рейтинги призупинено, 15 рейтингів відкликано, а також визначений
1 рейтинг надійності страхової компанії та 2 рейтинги надійності депозитів.

 

РЕЙТИНГИ ПОЗИЧАЛЬНИКІВ

Фінансовий сектор

01.03 ПАТ «Банк Петрокоммерц-Україна» (м. Київ) – знижено довгостроковий кредитний рейтинг з рівня uaА- до рівня uaВВВ. Прогноз рейтингу – негативний.

12.03 ТОВ КБ «ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА» (м. Київ) – підвищено довгостроковий кредитний рейтинг з рівня uaВВ до рівня uaВВ+. Прогноз рейтингу – стабільний.

16.03 АТ «Сведбанк» (публічне) (м. Київ) – підтверджено довгостроковий кредитний рейтинг на рівні uaАА. Прогноз рейтингу – негативний.

 

РЕЙТИНГИ БОРГОВИХ ІНСТРУМЕНТІВ

Корпоративний сектор

09.03 ВАТ «Сумихімпром» (м. Суми) – знижено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних відсоткових облігацій (серії А, В) на суму 100 млн. грн. з рівня uaВВ до рівня uaB з прогнозом стабільний.

15.03 ТОВ «БМБ Компаунд» (м. Київ) – знижено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних відсоткових облігацій (серія А) на суму 12,5 млн. грн. з рівня uaВВ до рівня uaВ з прогнозом стабільний.

26.03 ТОВ «АТ Реалті» (м. Дніпропетровськ) – підвищено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних цільових облігацій (серії А, В) на суму 30,2 млн. грн. з рівня uaССС до рівня uaB з прогнозом стабільний.

29.03 ТОВ «Криммедсервіс» (м. Сімферополь, АР Крим) – знижено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних цільових облігацій (серія А) на суму 22,2 млн. грн. терміном обігу 2 роки з рівня uaВ до рівня uaССС з прогнозом стабільний.

30.03 ТОВ «Компанія по торгівлі» (м. Одеса) – підвищено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних відсоткових облігацій (серія А) на суму 65 млн. грн. з рівня uaССС до рівня uaВB з прогнозом стабільний.

Фінансовий сектор

12.03 ТОВ КБ «ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА» (м. Київ) – підвищено довгострокові кредитні рейтинги випуску іменних відсоткових облігацій (серія А і серія В) на суму 50 млн. грн. і 250 млн. грн. відповідно, терміном обігу
5 років з рівня uaВВ до рівня uaВВ+. Прогноз рейтингів – стабільний.

Агентство «Кредит-Рейтинг» працює на українському ринку з 2001 року і спеціалізується на визначенні кредитних рейтингів за національною шкалою. З початку своєї діяльності на українському ринку агентство визначило 1081 рейтинг, у тому числі 844 українським компаніям, 175 фінансовим установам і 61 місту та їх борговим інструментам, а також 1 рейтинг корпоративного управління, 83 рейтинги надійності депозитів та 2 рейтинги надійності страхової компанії.

Станом на 01.04.2010 р. агентство «Кредит-Рейтинг» підтримує в постійному моніторингу 649 кредитних рейтинги: 502 у корпоративному, 98 у фінансовому та 49 у муніципальному секторах, 58 рейтингів надійності депозитів та 2 рейтинги надійності страхової компанії.

Для одержання детальнішої інформації:
Департамент інформації та комунікації, Марина Проценко, тел.: (044) 490-25-50
MProtsenko@credit-rating.com.ua

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути