Кредитний рейтинг випуску облігацій ТОВ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА» підтверджено на рівні uaА Кредитний рейтинг АТ «УКРАЇНСЬКИЙ БАНК РЕКОНСТРУКЦІЇ ТА РОЗВИТКУ» підтверджено на рівні uaА+ Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА-

Головна »  Події »  Новини агентства

Новини агентства

17.05.2010

У квітні відбулося 2 дефолта за випусками облігацій із кредитними рейтингами спекулятивного рівня

Сьогодні рейтингове агентство "Кредит-Рейтинг" опублікувало статистичну інформацію щодо результатів погашення у квітні 2010 року облігаційних випусків, які мають кредитні рейтинги агентства.

Відповідно до проспектів емісій у квітні наступили дати погашення 6 цільових облігаційних випусків, які знаходяться в обігу і мають кредитні рейтинги, загальним обсягом 273,5 млн. грн.

Емітентами було здійснено погашення 4 емісій обсягом 108,3 млн. грн., 2 облігаційних випуски загальним обсягом 165,2 млн. грн. не були погашені у встановлений строк. Кредитні рейтинги випусків облігацій, за якими були допущені дефолти, відносилися до спекулятивної категорії рейтингової шкали. На сьогоднішній день емітенти ведуть переговори з інвесторами щодо остаточного розрахунку за зобов'язаннями пізніше й проводять обмін облігацій на договори майнових прав.

Агентство «Кредит-Рейтинг» працює на українському ринку з 2001 року і спеціалізується на визначенні кредитних рейтингів за національною шкалою. З початку своєї діяльності на українському ринку рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» визначило 1083 кредитних рейтинга. Станом на 01.05.2010 р. рейтинг-лист агентства включає 638 кредитних рейтингів: 493 у корпоративному, 98 у фінансовому і 47 у муніципальному секторах.

Інформацію про всі кредитні рейтинги, визначені агентством за національною рейтинговою шкалою, наведено в інформаційних системах REUTERS і BLOOMBERG.

Для одержання детальнішої інформації:
Департамент інформації та комунікації, Марина Проценко, тел.: (044) 490-25-50
MProtsenko@credit-rating.com.ua
Департамент рейтингових досліджень, Ольга Шубіна, тел.: (044) 490-25-50
OShubina@credit-rating.com.ua

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути