Кредитний рейтинг випуску облігацій ТОВ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА» підтверджено на рівні uaА Кредитний рейтинг АТ «УКРАЇНСЬКИЙ БАНК РЕКОНСТРУКЦІЇ ТА РОЗВИТКУ» підтверджено на рівні uaА+ Рейтинги надійності банківських депозитів оновлено Кредитний рейтинг міста Запоріжжя підтверджено на рівні uaАА- Кредитні рейтинги ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» пдтверджено на рівні uaАА-

Головна »  Події »  Новини агентства

Новини агентства

01.07.2010

Рейтингові новини агентства «Кредит-Рейтинг»

У червні агентством «Кредит-Рейтинг» було визначено 8 кредитних рейтингів та 1 рейтинг надійності депозитів, підвищено 9 кредитних рейтингів, знижено 10 кредитних рейтингів, прогнози 34 рейтингів змінено, 12 рейтингів призупинено, 11 рейтингів відкликано, а також підвищено 1 рейтинг надійності депозитів та 1 рейтинг надійності депозитів відкликано.

РЕЙТИНГИ ПОЗИЧАЛЬНИКІВ

Муніципальний сектор

16.06 м. Енергодар – підвищено довгостроковий кредитний рейтинг з рівня uaА до рівня uaА+. Прогноз рейтингу – стабільний.

Фінансовий сектор

09.06 ПАТ «ПУМБ» (м. Донецьк) – підвищено довгостроковий кредитний рейтинг з рівня uaВВВ до рівня uaА. Прогноз рейтингу – стабільний.

10.06 ТОВ «БМ Банк» (м. Київ) – підвищено довгостроковий кредитний рейтинг з рівня uaВВВ до рівня uaВВВ+. Прогноз рейтингу – стабільний.

11.06 ТОВ КБ «Фінансова ініціатива» (м. Київ) – підвищено довгостроковий кредитний рейтинг з рівня uaВВ+ до рівня uaВВВ-. Прогноз рейтингу – стабільний.

14.06 ВАТ «КРЕДОБАНК» (г. Львів) – підвищено довгостроковий кредитний рейтинг з рівня uaВВВ до рівня uaВВВ+. Прогноз рейтингу – стабільний.

РЕЙТИНГИ БОРГОВИХ ІНСТРУМЕНТІВ

Муніципальний сектор

10.06 Донецька міська рада – визначено довгостроковий кредитний рейтинг uaАА запланованому випуску відсоткових облігацій (серія F) на загальну суму 60 млн. грн. терміном обігу до 31.12.2015 р. Прогноз рейтингу – стабільний.

16.06 Енергодарська міська рада – підвищено довгостроковий кредитний рейтинг випуску відсоткових облігацій на суму 10 млн. грн. терміном обігу 5 років з рівня uaА до рівня uaА+. Прогноз рейтингу – стабільний.

18.06 Запорізька міська рада – визначено довгостроковий кредитний рейтинг uaАА- запланованому випуску відсоткових облігацій (серії I, J) на загальну суму 25 млн. грн. терміном обігу до 31.12.2013 р. Прогноз рейтингу – стабільний.

Корпоративний сектор

09.06 ТОВ «НВЦ «ТОР» (м. Київ) – знижено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних дисконтних облігацій (серія А) на суму 20 млн. грн. з рівня uaВВ до рівня uaB з прогнозом негативний.

15.06 ТОВ «ГРАНІ» (м. Одеса) – знижено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних цільових облігацій (серії А, В) на суму 59,4 млн. грн. з рівня uaВВ- до рівня uaB з прогнозом стабільний.

22.06 ТОВ «Град Інвест» (м. Київ) – знижено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних цільових облігацій (серії А-С) на суму 264,2 млн. грн. з рівня uaВ до рівня uaССС з прогнозом стабільний.

29.06 ТОВ «Дрогобицький долотний завод» (м. Дрогобич, Львівська обл.) – знижено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних відсоткових облігацій (серія В) на суму 25 млн. грн. з рівня uaВВ до рівня uaВ з прогнозом стабільний.

29.06 ТОВ «АРТА Цінні Папери» (м. Київ) – знижено довгостроковий кредитний рейтинг випуску іменних відсоткових облігацій (серія В) на суму 30 млн. грн. з рівня uaВ до рівня uaССС з прогнозом стабільний.

Фінансовий сектор

11.06 ТОВ КБ «Фінансова ініціатива» (м. Київ) – підвищені довгострокові кредитні рейтинги випусків іменних відсоткових облігацій (серія А і серія В) на загальну суму 300 млн. грн. з рівня uaВВ+ до рівня uaВВВ- з прогнозом стабільний.

Агентство «Кредит-Рейтинг» працює на українському ринку з 2001 року і спеціалізується на визначенні кредитних рейтингів за національною шкалою. З початку своєї діяльності на українському ринку агентство визначило 1091 рейтинг, у тому числі 846 українським компаніям, 180 фінансовим установам і 65 місту та їх борговим інструментам, а також 1 рейтинг корпоративного управління, 85 рейтингів надійності депозитів та 2 рейтинги надійності страхової компанії.

Станом на 01.07.2010 р. агентство «Кредит-Рейтинг» підтримує в постійному моніторингу 632 кредитні рейтинги: 484 у корпоративному, 98 у фінансовому та 50 у муніципальному секторах, 58 рейтингів надійності депозитів та 2 рейтинги надійності страхової компанії.

Пошук рейтинга

Form

розширений пошук

розгорнути

сгорнути